Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Html siteme NTVMSNBC RSS sağlık haberleri koymak istiyorum.Bu konuda hiçbirşey bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz siteme nasıl yerleştirebilirim.http://www.ntvmsnbc.com/tools/rss/
Siteme kapsamlı sağlık haberleri koymak istiyorum. Parser diye birşey varmış ne işe yarar.
NTVMSNBC RSS xml kodlarını yerleşim yaptım düzgün çıkmıyor. ( Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.)
Siteme kapsamlı sağlık haberleri koymak istiyorum. Parser diye birşey varmış ne işe yarar.
NTVMSNBC RSS xml kodlarını yerleşim yaptım düzgün çıkmıyor. ( Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.)
Kapsamlı kelimesi yetersiz, anladığım tek şey rss işlemek istediğiniz.
Size bu konuda ayrıntılı bilgi vermem saatlerimi alır.Programlama dillerine göre günlerimi alır.Mantığa inersek yıllarımı alır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.