İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webziyareti.Com Sahibinin İnadına Scripti Bedava Yayınlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Radyasyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İllegal paylaşım olduğu için yayından kaldırılmıştır.

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen nediyorsun lan şerefsiz adam gibi konuş seni şikayet edicem lan benim 50tl ye aldığım scripti 5 kuruş ödemeden beleşe aldın dolandırdın bide utanmıyormusun nediyim Allah belanı versin! Ben bişi demiyorum Allah seni bildiği gibi yapsın.

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende sana hakkımı helal etmiyorum o script benimdi, sen hariç herkeze bu script helal olsun.

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script benim kardeş 50tl ye almıştım zamanında birinden sonra bu satın almak istedi domain host karşılığında anlaştık ben scripti verdîm bana ne domain nede host açtı dolandırdı beni şimdide millete satyo şikayetçiyim bundan beni dolandırdı ve köpek diyor
Allah'ın ve Kuran'ın üzerine tüm namusun ve şerefin üzerine parayı yatırdığına yemin et lan bütün herkez görsün Allah'ta şahidim, hadi!

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
BU Script ikinizin de değil.50 tl ye almış olabilirsiniz ama ikinizzin de değil.yani sana özel değil.çok önceleri başkası da satıyordu diğer forumda

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
kacinlan.jpg

StrKral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle izleniyormu kavga acaba ? Ceza yöntemi yokmu. Kaliteyi düşürmemek adına. Her iki üyede banlanması lazım değilmi. Yoksa ben çokmu kuralcıyım.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Böyle izleniyormu kavga acaba ? Ceza yöntemi yokmu. Kaliteyi düşürmemek adına. Her iki üyede banlanması lazım değilmi. Yoksa ben çokmu kuralcıyım.

evet çok kuralcısın geç git seyretme kavgayı sen bunlar banlansa elimize ne geçecek :)

Siz onu bunu bırakın bu sistemi kullanan sandbox'a alınır :D

sen yanlış biliyorsun.ben şahsen bayılıyorum bu türlü sistemlere.bir adet iframe kırıcı ekliyorsun headere sörf yapanların hepsi senin sitenin sırası geldimi hoopp senin sitedeler :D

webziyareti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar script benim değil ama yapımcısını biliyorum ondan aldım 50tl ye ama gel görki hem dolandırıldım, hemde dolandırıcı gibi suçlandım ne iştir ya

LOADTURK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen yanlış biliyorsun.ben şahsen bayılıyorum bu türlü sistemlere.bir adet iframe kırıcı ekliyorsun headere sörf yapanların hepsi senin sitenin sırası geldimi hoopp senin sitedeler :D
Sadece 1 saniye senin sitende duruyorlar google için bu hitler yapaydır ve sandboxa alınma sebebidir ben daha önce bu algoritmayı siteme kodladım ve benim yüzümden yüzlerce site sandboxa alındı veya adsense hesabı banlandı.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
İllegal paylaşım olduğu için yayından kaldırılıp, paylaşımı yapan arkadaşta bir haftalık ceza almıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5