İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Whatsapp 'da Görüntülü Konuşma Devri Başladı..

Msnr

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2016
Mesajlar
396
Reaction score
0
Konum
Elazığ
Whatsapp kullanıcılarını yeni bir sürpriz beklemektedir. 1.5 milyardan fazla kullanıcıyla dünyanın en çok mesajlaşma servisi geliştirmiş olduğu yan Booyah uygulaması sayesinde görüntülü konuşmak yapılacak. Bu uygula ile nasıl görüntülü arama yapılacağı sizlerle paylaşıyoruz.

481-1-d87b150f63be1fd8651c72fe318db59c.jpg


Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza ‘Start Now’ yazılı butonu çıkacak ve ona tıklandığı zaman üst kısmında yer alan Add Friendsto This Chart, sonradan da ShareWith sekmesinde açılan Whatshapp butonlarına basın ve görüşmek isteğiniz arkadaşınızı seçtikten sonra ona link gönderilecek ve karşı tarafınızdaki arkadaşınızda yüklü değilse bile bu linke tıklayıp indirip uygulamayı kullanabilecek. Booyah ile HD kalitesiyle görüntülü konuşma yapabilme imkanı varken Android ve İOS kullanıcılarıda bu uygulamayı kullanabilecekler. Bu özellik ile beraber Whatsapp boşluğu doldurabilir.

Kaynak
 

memoweb

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2016
Mesajlar
4
Reaction score
0
Süper bir özellik olmuş bence bende uzun zamandır bunu bekliyordum hemen deneyelim çok kullanışlı olacağına da eminim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst