İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WHM den plesk e taşıma işlemi

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar bugün yeni bir sunucu aldım yeni sunucunn paneli plesk eski sunucum WHM/Cpanel bi arkadaşa danıştım migration işlemi var dedi bende şuan o işlemi yapıyorum yönergeleri izledim ve şuan siteleri çekiyor. Bu işlemin başarılı olma yüzdesi kaçtır acaba. Daha önce bu şekilde site çeken varmı ve aldığı sonuçlar nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim.

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Arkadaşlar bugün yeni bir sunucu aldım yeni sunucunn paneli plesk eski sunucum WHM/Cpanel bi arkadaşa danıştım migration işlemi var dedi bende şuan o işlemi yapıyorum yönergeleri izledim ve şuan siteleri çekiyor. Bu işlemin başarılı olma yüzdesi kaçtır acaba. Daha önce bu şekilde site çeken varmı ve aldığı sonuçlar nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim.

Eğer işlemde başarılı olursan buradan bir bilgilendirmede siz yaparsanız sevinirim, bende aynı sistemi uygulamayı düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.