İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Whm ve aldığım hata!

heaton11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Whm ve aldığım hata!(Çözüldü)

Arkadaşlar bir sözlük kurmak istiyorum.Sözlük scripti buldum.Reseller'ıma kurdum sql'u db'ye aktardım.Gayet güzel çalışıyor sonra whm 'den yeni bir paket ve kullanıcı oluşturdum.Aynı şeyleri tekrar bu sefer şöyle bir hata aldım.Neden kaynaklanmış olabilir acaba
warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_92421427a227d4381764024ac72d0cb1, o_rdwr) failed: permission denied (13) in /home/otakutr/public_html/index.php on line 9

warning: session_start() [function.session-start]: cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/otakutr/public_html/index.php:9) in /home/otakutr/public_html/index.php on line 9

TrustLayer

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Reseller hesabını satın aldığınız yer ile görüşürseniz yardımcı olucaktır,

FTP de ana dizinde .htaccess veya php.ini dosyası varsa siliniz.

heaton11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Problem Çözüldü Yardımlarınız Saolsun Meğerse index 9. satırda zaten var olan bir kamut tekrarlanıyormuş silince düzeldi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.