Whmcs alacağım. Ancak direk sitesinden mi yoksa resellerclup üzerindenmi almalı bilemedim. Whmcs kurunca domainde satmak gerek. Bunu düşününce resellerclup mantıklı geldi sanki. Fakat aradaki farkı bilemiyorum. Ödemelerden ufak tefek kesintiler yapıyor ancak o sorun değil. Benim asıl derdim scriptin işleyişi. Aşağıda bilmek istediklerim var. Hepsine cevap veremeseniz bile bildiklerinizle ilgili yazarsanız sevinirim.
Aslında bu sorunları direk onlarada sorabilirim ama satış yapacakları için çokta samimi cevap alamayabilirim. Tecrübe edenlerden cevap almak daha mantıklı geldi
- Resellerclup ile whmcs alırsam brand footer oluyormu?
- Whmcs sitesinden ya da resellerclup üzerinden lisans almak arada bir fark yaratıyormu işleyişte? Yani yazılımı full olarak kullanabiliyormuyuz?
- İleride whmcs aylık kiralamak yerine tamamen satın alıp kullanmak istersem tüm yedeklememi almama izin veriyor mu resellerclup?
Aslında bu sorunları direk onlarada sorabilirim ama satış yapacakları için çokta samimi cevap alamayabilirim. Tecrübe edenlerden cevap almak daha mantıklı geldi