İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Why e-gold only?!?! WHY WHY WHY???

H

HeeySen

Misafir
Evt yukardaki soruyu az önce talkgold forumunda dolaşırken gördüm bu soruyu ben de soruyordum zaten kendime denk geldi, neyse mevzu şu; yeni açılan hyip siteleri neden sadece e-gold a ödeme yapılyolar??? Ben talkgoldda verilen cevabı yazayım; Sizin yorumlarınızı da bekliyorum...

Egold is easier to setup and handle. stormpay always causes problems for sites i think.. stupid people file claim when they dont get paid for one day and freeze acct

Türkçe meali : benim tercüme edebildiğim kadarıyla, egold dan ödemeler daha basit bir şekilde yapılabiliyormuş + stormpay bazen sorun çıkartıyormuş?

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Peki şöyle birşey mümkünmü. Mesela hem stormpay hemde egold kabul eden biyerde stormpayden para yatırıp egolda tekrar geri isteyebiliyormuyuz?

H

HeeySen

Misafir
calisko' Alıntı:
Peki şöyle birşey mümkünmü. Mesela hem stormpay hemde egold kabul eden biyerde stormpayden para yatırıp egolda tekrar geri isteyebiliyormuyuz?

evt profits4investingtoo.com da ben yapmıştım oluyo, stormpaydan para yatırmıştım. Egold hesabıma parayı istedim adamlar göndermişti. Bu arada öncelikle stormpay balansınızdaki parayı egold a çevirmeniz lazım "Currency Exchange" menüsünden bu işlemi yapabilirsiniz...(bu çevirme işlemi için e-bullion dan hesap almanız şart)
Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi profits4investingtoo.com da ödemenizi hangi hesanınıza çekeceğinizi seçebiliyorsunuz.
odeme_aciklama.jpg

Dipnot: egold balansınız 5dolar veya daha fazla olunca ödeme isteyebilirsiniz

P

Picoo

Misafir
E-gold gibi sitelerin genel amacı bu..
PayPal ise kendisini Ebaya adamış gidiyor. yolu açık olsun:D

H

HeeySen

Misafir
Picoo' Alıntı:
E-gold gibi sitelerin genel amacı bu..
PayPal ise kendisini Ebaya adamış gidiyor. yolu açık olsun:D

Zaten bildiğim kadarıyla paypal sistemini ebay ın kurucuları yapmış. e olcak okadar. Benim kanım tüm kesintilere, satılık haberlerine rağmen stormpay a ısındı bi de netiba sertifikam gelse tam olacak.

P

Picoo

Misafir
Hayır. Ebay bu aradaki para transferi için PayPal ı satın almış..
PayPalda çok iyi ama Stormpayı bende sevdim:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.