Merhaba,
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım, DomainUsta ve Akay'ın test ettiği, Alan adı takip işlemlerini kolay ve hızlı şekilde yapmanızı sağlayacak olan yazılımı sizlere tanıtmak istiyorum.
WILU ve WILU Downloader & Filter Yazılımları
Downloader bu post içerisinde daha aşağıdadır.
------------------------------------------------------------------------------
Bu yazılım ile (WhoIsLookUp.exe - WILU);
Yazılım ile ilgili ayrıntılı resimler aşağıdadır.
WILU Tanıtım Videosu
WILU - Alan Adı Yakalama ve Takip Programı Tanıtım Videosu
Her mesajda 10 adet resim ekleniyormuş. Resimleri görmek için diğer forumdaki başlığa bakabilirsiniz.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım, DomainUsta ve Akay'ın test ettiği, Alan adı takip işlemlerini kolay ve hızlı şekilde yapmanızı sağlayacak olan yazılımı sizlere tanıtmak istiyorum.
WILU ve WILU Downloader & Filter Yazılımları
Downloader bu post içerisinde daha aşağıdadır.
WHOIS Look Up - WILU
Bu yazılım ile (WhoIsLookUp.exe - WILU);
- Whois serverlarına doğrudan sorgu gönderebilirsiniz
- Listeler oluşturarak bunları istediğiniz zaman sorgulayabilirsiniz.
- Takip listesi oluşturarak, ilgilendiğiniz alan adlarını istediğiniz süre aralığında ( 1 saniye - 5 dakika ) sorgulayabilirsiniz.
- Savespell,Domainstandı botları ile bu sitelerde listelenenen alan adlarını alarak bunlara 6 farklı şekilde filtreleme uygulayabilirsiniz.
- Savespell,Domainstandı gibi sitelerden gelen alan adlarını, sorgularınız sonucunda kayıtlı veya boşta olan alan adlarını Yazıcı ile, Xml veya Metin belgesi şeklinde çıkartabilirsiniz.
- GMail ayarları ile yazılımın size düşecek alan adlarının belirlediğiniz gün önce e-posta ile haber vermesini sağlayabilirsiniz.
- Yazılımın açılış şeklini, Windows başladığında açılıp açılmamasını gibi ayarları yapabilirsiniz.
- Takip listenizdeki alan adı düştüğü anda alarm verilmektedir. Bip Bip Bip
- Esas olarak .com ve .net uzantılar baz alınmıştır. Diğer uzantılar için whois serverlarının verdiği cevap sorgulama sürenize göre değişebilir. Bu yüzden bunu eklemek istedim. ör: .org uzantısı için saniyede bir sorgu gönderemezsiniz limiti var. .com ve net için sorun yok.
Yazılım ile ilgili ayrıntılı resimler aşağıdadır.
WILU - Alan Adı Yakalama ve Takip Programı Tanıtım Videosu
Her mesajda 10 adet resim ekleniyormuş. Resimleri görmek için diğer forumdaki başlığa bakabilirsiniz.