İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WILU - Alan Adı Takip İşlemleri ve Filtreleme Araçları

Elroy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba,

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım, DomainUsta ve Akay'ın test ettiği, Alan adı takip işlemlerini kolay ve hızlı şekilde yapmanızı sağlayacak olan yazılımı sizlere tanıtmak istiyorum.

WILU ve WILU Downloader & Filter Yazılımları
Downloader bu post içerisinde daha aşağıdadır.

------------------------------------------------------------------------------

WHOIS Look Up - WILU

Bu yazılım ile (WhoIsLookUp.exe - WILU);

1. Whois serverlarına doğrudan sorgu gönderebilirsiniz
  2. Listeler oluşturarak bunları istediğiniz zaman sorgulayabilirsiniz.
  3. Takip listesi oluşturarak, ilgilendiğiniz alan adlarını istediğiniz süre aralığında ( 1 saniye - 5 dakika ) sorgulayabilirsiniz.
  4. Savespell,Domainstandı botları ile bu sitelerde listelenenen alan adlarını alarak bunlara 6 farklı şekilde filtreleme uygulayabilirsiniz.
  5. Savespell,Domainstandı gibi sitelerden gelen alan adlarını, sorgularınız sonucunda kayıtlı veya boşta olan alan adlarını Yazıcı ile, Xml veya Metin belgesi şeklinde çıkartabilirsiniz.
  6. GMail ayarları ile yazılımın size düşecek alan adlarının belirlediğiniz gün önce e-posta ile haber vermesini sağlayabilirsiniz.
  7. Yazılımın açılış şeklini, Windows başladığında açılıp açılmamasını gibi ayarları yapabilirsiniz.
  8. Takip listenizdeki alan adı düştüğü anda alarm verilmektedir. Bip Bip Bip
  9. Esas olarak .com ve .net uzantılar baz alınmıştır. Diğer uzantılar için whois serverlarının verdiği cevap sorgulama sürenize göre değişebilir. Bu yüzden bunu eklemek istedim. ör: .org uzantısı için saniyede bir sorgu gönderemezsiniz limiti var. .com ve net için sorun yok.

Yazılım ile ilgili ayrıntılı resimler aşağıdadır.

1-1.png

2-1.png

3-1.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

WILU Tanıtım Videosu

WILU - Alan Adı Yakalama ve Takip Programı Tanıtım Videosu

Her mesajda 10 adet resim ekleniyormuş. Resimleri görmek için diğer forumdaki başlığa bakabilirsiniz.

Elroy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
WILU Downloader & Filter

Domain işiyle uğraşan arkadaşların yoğun talebi sonrasında yazdığım program:

Wilu Downloader & Filter

Yazılımın amacı, hedef kelimelerinize göre domain listelerinden filtreleme yapmak

Bu işi en iyi şekilde, isteklerinize göre yapabileceğiniz bir arayüzle halletmeye çalıştım. Aşağıda gördüğünüz resimler, olayı açıklıyor.
Her işlem metin belgeleriyle başlayıp metin belgeleriyle bitiyor.
Domain listelerini hızlı bir şekilde ilgili klasörlere indirebilirsiniz.

• Her hedef kelimeniz için bir liste oluşturabilirsiniz.
  • Bütün hedef kelimeleriniz için filtreden dönen domainleri aynı metin belgesinde saklayabilirsiniz.
  • Kara liste oluşturarak istemediğiniz kelime veya harf gruplarını içermeyen domainleri seçebilirsiniz. (ör : karalistenizde th olursa th olan hiç bir domain listenizde olmaz. Peki ya com kelimesini istemiyorsunuz ve com uzantıları istiyorsunuz, bu şekilde de filtreleme yapabilirsiniz.)
  • İstediğiniz uzantı veya uzantılara göre filtreleme yapabilirsiniz.
  • hedef kelimenizin domainin neresinde olmasını istiyorsanız bunu seçebilirsiniz.
  • Domainin uzunluğunu belirtebilirsiniz. mesela içerisinde ankara olan ve 10 karakter olan domainler. gibi
  • Filtre karakter seçeneği ile istemediğiniz karakterleri içermeyen domainleri seçebilirsiniz. örn: -xqz girişi ile domainlerinizde -,x,q,z harfleri olmayanları seçersiniz.

1-2.png

2-2.png

3-2.png

4-1.png

5-1.png

6-1.png

7-1.png

8-1.png

1-3.png

Tam olarak eşleşen domain filtresi eklendi

Untitled-8.png

Yazılım için sistem gereksinimleri :
  • Listeler seçildiğinde RAM kullanımı artmaktadır. Minimum 300mb RAM. Bu yüzden 500mb RAM kullanılabilir durumda olursa daha iyi olacaktır.
  • Filtreleme esnasında kullanılan CPU 25%'dir.
  • Windows XP ve Windows 7'de test edilmiştir.
  • Microsoft .NET Framework 3.5 yüklü olmalıdır. SADECE ve SADECE .net framework 3.5. Eğer 4.0 yüklü olursa hata alırsınız.

• Bu yazılımlar için lisanslama sadece bir bilgisayar içindır. İade ve Geri ödeme yoktur.
  • Programı alan kişi yazılımın satışını yapamaz ve w*reze düşmemesi için kimseyle paylaşmayacağını kabul ederek alır.
  • Yazılım ile ilgili güncellemeler ücretsizdir. Güncellenen yazılım, e-posta olarak kullanıcıya gönderilecektir.

Lisanslama Nasıl olacak ?

• Ücretini ödedikten sonra program(ları) alacaksınız.
  • Çalıştıracaksınız.
  • Ekranda size anahtar için gereken yazıyı göreceksiniz.
  • Bu yazıyı kopyalayıp bana vereceksiniz.
  • Anahtarınızı oluşturup size yollayacağım.
  • Açılan ekranda seç düğmesiyle size yolladığın dosyayı seçeceksiniz. Programın açılması için bu dosya ile program aynı klasörde olmalıdır.

Yazılımın çalışmasında yaşanan problemler, eğer ki kodlama veya whois serverlarındaki bir değişiklik ile ilgiliyse en kısa sürede düzeltilecek ve satın alan kişilere yazılım e-posta ile gönderilecektir. Fakat, kullanıcının bilgisayarı veya kullanıcıya ait bir sebepten ötürü problem yaşanırsa, bu durumlarda sadece tavsiyelerde bulunulacaktır.

Yazılımlar için ödemeler İş bankası üzerinden alınacak.

Whoislookup.exe | WILU : 35 TL
WILU Downloader and Filter : 35 TL

Eğer bu yazılıma sahip olmak istiyorsanız:

• Ad:
  • SoyAd:
  • E-Posta :
  • ve ödeminizi yapacağınız hesap no veya isim ile

bana özel ileti gönderiniz.

Sadece yazılımı almak isteyenler özel ileti gönderirse sevinirim. Yazılımlar ile ilgili sorularınızı başlık altında cevaplayabilirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5