İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

win32

N

neco83

Misafir
"geçerli win32 uygulaması değildir." bu hata mesajının anlamı nedir? bir çok programı çalıştırırken hep bu hatayı verdi. ben de dayanamadım ve winxp kurdum ama sonuç aynı. ama bi farkal bu sefer bazılarına diyor oysaki ben bi programı eski işletim sisteminde kullanmıştım ama bu sefer kullanamıyorum.

CoRpSeKinG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer hangi programları çalıştırmayı denediğinde bu hata mesajını verdiğini yazsaydın emin ol yardımcı olurd birçok insan..kolay gele

N

neco83

Misafir
1.cine5 programı
2.program.arsivinden indirilmiş bi kaç küçük oyun.
3.bazı setuplar(aklımda değil)
ve daha onlarcası...

C

CoopeR

Misafir
Merhaba.
Bu hata mesajı bozuk çalıştırılabilir 32 bit ( windows ) uygulamalarda ortaya cıkar. genellikle başlangıç bilgisi veya tümü bozulmuş "exe" dosyalarında olur. denemek için notepad'de bir txt dosyası açıp kaydedin. uzantısını, exe yapıpçalıştımayı denediğinizde aynı mesajla karşılasırsınız.
bu budur yani.

N

neco83

Misafir
yani kısacası "senin exe dosyaların bozuk" mu diyorsun? eğer öyleyse hayır derim çünki aynı program aynı bilgisayarda formatı atıp tekrar aynı işletim sistemini kurduktan sonra tekrar çalışıyor. bazen de tam tersi olup eskisinde çalışmayan bunda çalışıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.