Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Yeni notebook aldım. Notebook yanında windows 7 cd'si verilmedi. Olur ya windows 7 virüs girdi ve bilgisayara tekrar kurmam gerkecek. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim. Bilgisayarın içinde tekrar kurma işlemi var mı?
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi
burada bilgisayarının sorunlarını çözebilirsin bunu not al
yedeklemeyi kur diye bir seçenek var ona tıkla ve yedeklemeni kur
artık cd vermiyorlar recovery ile format atabiliyorsun
yada bilgisayarının markasına göre yeri değişebiliyor benim asus bilgisayarımın arkasında windows serialim yazılı herhangi bir windows kopya cdsi ile kurulum yapıp o seriali kullanıyorum sorun olmuyor, format atma konusunda da yeni aldığın için kullanımına göre en az 3-4 ay ihtiyacın olmaz yeniden kuruluma, zaten o vakit geldiğinde konu açarsan forumdan yardımcı olunur zor birşey değil zaten..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.