İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows 7 rekor üstüne rekor kırıyor

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Microsoft, 2010 ikinci çeyrek mali dönemi rakamlarını yayınladı. Rapora göre Windows 7 satışları beklenilenin bir hayli üzerinde. Peki bu başarı devam edecek mi? Microsoft bu başarının devam edeceğine bir hayli emin.

windows-7-aurora-green-wallpaper1263801520.jpg

Microsoft, 22 Ekim 2009'da piyasaya sürdüğü Windows 7'nin satışlarından bir hayli memnun ve bu memnuniyeti uzun süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Zira firmanın bugün yayınladığı bir rapora göre, Windows 7'nin piyasaya çıkışından bu yana, toplam 60 milyon lisanslı Windows 7 satılmış.

İkinci mali çeyreğe kadar elde edilen bu satış rakamlarına eşlik eden gelir ise, bir önceki senenin mali dönemine göre %14 artmış ve 19.02 Milyar Dolar olmuş.

Bu rakamları, bir işletim sistemi için şimdiye kadar elde edilmiş olan en yüksek rakamlar olarak tanımlayan Microsoft yöneticilerinden Kevin Turner, bu başarılarını, dahil oldukları diğer sektörlerde de devam ettireceklerine şüpheleri olmadığını açıkladı.

-

7 gerçekten etkileyiciydi bana göre ;)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Denize düşen yılana sarılırmış :D Ne çıkarsa çıksın vistadan iyi olucağı belliydi , e haliylede millet vistadan kurtulmak için 7 ye hücum etmiş doğaldır.

Bide 7 de çok iyi değil ama kötüde değil gayet iyi performans sergiliyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Kullanılan işletim sisteminde benim için en önemlisi Hızdır. Vista kullandım bir dönem ancak gına getirdi. Şuan XP kullanıyorum ama ME ye geçebilsem hiç düşünmeden geçerim.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Vista bir eziyet'dir :) biraz daha bekleselerdi başka sistemlere kayıcaktı herkes :D

7'nin hızı kusursuzdu,ama AMD işletim kullananlar bi fark göremedik diyorlar.

X

Xman

Misafir
Bende amd kullanıyorum ve aynen dediğin gibi vistadan bi farkını göremedim şahsen win 7 nin.

umutsuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende lisanslı alacaktım 30$ sadece kargo parası verip upgrade sürem bitmiş.Kendileri bilir crack li kullanıcağım

bu süreden fazla lisanslı satılmaz.herkesde crack kullanır

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
AMD Phenom x4 işlemcim var, Windows 7'den önce Windows XP yüklüydü bu bilgisayarda ve 7'nin performansı bana göre XP'den bile daha iyi.

E

Ephitet

Misafir
Bundan önceki bilgisayarımda vista kullanıyordum ve hiç memnun değildim, yeni bir bilgisayar aldığımda içinde win7 kurulu geldi ve bugüne kadar kullandığım en güzel işletim sistemi. Donanımı iyi olan bilgisayar kullanıcılarının kesinlikle win7 kullanmalarını tavsiye ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.