Windows 8 başlat menüsü nasıl eklenir

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Windows8 başlat menüsü nasıl eklenir ? Windows8 başlat menüsü nasıl kişiselleştirilir ?

windows-8-baslat-menusu-eklemek.jpg

Windows 8′e zorunlu geçiş

Özellikle yeni bilgisayarlar ile gelen Windows 8 işletim sistemi, birçok kişinin kabusu olmuş durumda. Windows XP’den, Windows 7′ye zorunlu geçiş yaptıran Microsoft, aynı zorunluluğu Windows 8 içinde yapmış gibi görünüyor. Alışkanlıklardan vazgeçmek zor olunca, haliyle yeni bir işletim sistemine alışmakta zor oluyor. Son zamanlarda, piyasaya yeni ürünlerini sunan firmalar, Windows 7 için driver ( sürücü ) desteği vermeyince, Windows 8′e geçiş zorunlu hale geliyor.

Hal böyle olunca, Windows 8′e alışmayada mecbur durumda kalıyoruz. O halde, Windows 8′den en verimli şekilde nasıl faydalanırız bunun üzerinde duralım. İlk etapta, hemen hemen herkesin ortak sorunu olan, Windows 8 başlat menüsü sorununu çözüme ulaştıralım.

Windows 8 başlat menüsü eklemek

Bilgisayar kullanıcılarının birçoğuna göre, kullanım kolaylığı büyük bir önem taşıyor. Bunun için ise ” Başlat menüsü ” olmazsa olmazlardandır. Windows 8 ile kaybolan bu özellik, genç girişimcilerin sayesinde tekrar kazandırılmış. Şimdi sizlere bir programdan bahsedeceğiz. Bu programı kurduğunuzda, sizinde bir ” Windows 8 başlat menünüz ” olacak. İlk olarak aşağıdaki adresten ilgili programı indirin.

Windows 8 başlat menüsü programı indir

Programı indirdikten sonra, kurulumu yapın. Sonrasında, programın ayarlarını yapabileceğiniz bir menü çıkacak karşınıza.


windows-8-baslat-menusu-ayarlari.jpg

Windows8 başlat menüsü ayarları

Burada yer alan sol bölümden, program ayarlarını yapabilirsiniz. İsterseniz başlat menüsü sembolünü, renklerini, yazı tipini değiştirebilir, menü içerisinde yer almasını istediğiniz bağlantıları ayarlayabilirsiniz. Artık sizde ” Windows 8 başlat menüsü ” ‘ne sahipsiniz.

Kaynak : http://www.wmtv.net/windows8-baslat-menusu-eklemek.html
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst