Windows 8 Yeni Mavi Ekran

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
2,401
Reaction score
21
Konum
Türkiye
Win 8 ile birlikte gelen yenilikler arasında bambaşka bir şey daha var: İşte yeni mavi ekran!

20110915041609.jpg


Mavi ekran... Her Windows kullanıcısının kabusudur bu ekran. Durup dururken ortaya çıkar, oynadığımız oyunu, yaptığımız işi bir anda uçurur ve anlamsız terimlerle birlikte "bilgisayarınızı yeniden başlatın" der...

Bu ekran artık o kadar ünlü ki, Microsoft bile onunla ilgili şaka programları yayınlıyor. Ama görünen o ki, efsane haline gereln mavi ekran Windows 8 ile birlikte bambaşka bir görünüme kavuşacak.

Yukarıdaki ekran görüntüsü, Windows 8'in mavi ekranının ta kendisi. Artık anlamsız terim ve rakamlar yok. Bunun yerine bir somurtan bie "smiley", "bilgisayarınız üstesinden gelemeyeceği bir problemle karşılaştı tekrar başlatılması gerekiyor" mesajı dikkat çekiyor.

Microsoft her ne kadar korkunç mavi ekranı daha sevimli hale getirmiş olsa da, umarız bu ekranla hiçbir zaman karşılaşmazsınız...
 

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Değişeceği ve bu sıkıcı mavi ekrandan kurtulacakları yönünde sinyaller vermişlerdi. Tam kurtulamadık ama olsun bu da bir başlangıç/değişim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst