İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

windows hosting

choosen_

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Temmuz 2012
Mesajlar
12
Reaction score
0
Merhaba sevgili arkadaşlarım öncelikle forumunuza yeni üye oldum daha şimdiden kanım sizin gibi değerli insanlara ısındı. İlk mesajım bir merhaba demek istedim.

Gelelim benim olayıma şu an bir site kurmak üzereyim scripti ve tasarımının son rütüşları kaldı.

Sistemim asp olduğu için windows host lazım. Kurumsal bir yerden host almak istiyorum ve 4 senedir webmasterliğe ara verdiğim için çok uzak kalmışım host olaylarına. Aradığım özellik ise de windows host olacak, trafiği sınırsıza yakın olması tercihim olur, web alanı 250mb - 1gb arasında birşey olabilir ya da sanal sunucuda alabilirim trafiği sınırsız olması şartıyla şimdiden herkese teşekkür ederim. Önerilerinizi bekliyorum.
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Uzun süre ara verdiğiniz sınırsız trafik istemenizden belli oluyor. :)
Bütçeniz nedir ?
Trafik sınırsız olmayacaktır.Bir rakam vermeniz daha mantıklı.
 

choosen_

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Temmuz 2012
Mesajlar
12
Reaction score
0
Yo sınırsız trafıktekı amacım sıstemın başlarda 5-6 gb trafıkle idare etse bıle sonralarda 10-15 gb yıyecegını dusunuyorum ve sınırsız trafık veren bı kac kurumsal host şirketi görmüştüm o sebeple. bütçe olarakta başlangıç olarak fazla düşünmüyorum. Aslında bu göreceli kavram piyasa koşulları civarında olabilir. Bu orada hızlı bir server olmalı. Dediğim gibi alanı pek önemli değil şimdilik ilerde arttırılabilir trafikte 5-15 gb arasında değişir ilk sene tahminimce.
 

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
679
Reaction score
1
Ne olursa olsun herşeyin bi sınırı var:) Sınırsız BW ve Alan hizmetini yanılmıyorsam ilk çıkaran şirketlerden birisi Hostgator. Alıyım bi paket atıyım içerisine 2 tane video izletiyim sitemde bakalım yetiyo mu o paketteki sınırsız alan. Direk bi mail geliyor ve hesap suspendleniyor. Bizzat yaşadık bunu arkadaşlar. Piyasada çok kaliteli alan sağlayıcı firmalar var. Önce bu firmaları araştırın ardından da firma hakkında yapılan yorumları incelemeleri araştırıp öyle karar kılın derim.
 

choosen_

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Temmuz 2012
Mesajlar
12
Reaction score
0
Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ediyorum hepsini teker teker degerlendirmeye aliyorum.
 

fulya17

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
arkadaşım natro hosting tavsiye etmekteyim. kurumsal planda sınırsız alan trafik mevcut.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst