İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows İşletim Sisteminiz Orjinal Mi Öğrenin

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Pcnizde kurulu windows işletim sisteminizin orjinal mi yoksa korsan mı olup olmadığını öğrenmenizin kolay bir yolu var.Gelin hep beraber öğrenelim.
1)Masaüstünüze yeni bir klasör oluşturun.
2)Pcdeki fare işaretçinizi yeni oluşturduğunuz klasöre getirin.
3)Eğer "Klasör Boş" yazısı çıkıyorsa winowsunuz orjinal demektir. "Klasörü Boşalt" yazısı çıkıyorsa windows işletim sisteminiz orjinal değil demektir.

Denedim oldu Winows Vista Business işletim sistemim orjinal çıktı siz de deneyebilirsiniz...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ilk defa duydum nasıl oluyor böyle bir şey garip geldi ?

xiara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Boş klasörün üzerine gelindiğinde çıkan yazıyla hiç alakası yok.. biz kurban bayramında orijinal win7 home premium aldık. orijinal kurduk.. bizim laptop da da klasörü boşalt yazıyor. ne yani bizim kurduğumuz sahte miydi.. teknosa kazıkladı mı bizi.. rahat olun arkadaşlar.. o yazıyla orijinalliğin alakası yok kesinlikle.. lisanslı mı değil mi şöyle yapın: başlat>çalıştır a winver yazın.. orada çıkacaktır.. lisanslı olup olmadığı.. lisanlı ise altında yazacaktır.. ................. lisanslanmıştır diye. onun altında da pc ismi yazacak

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya ne saçma daha 1 haftalık laptop'da win7 orjinal var "Klasörü Boşalt" yazıyor bence hiç alakası yook.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.