merty_fb' Alıntı:bi yerden duymuştum sp2 yi yüklediğinde sp1 den kalan ve kullanılmayan dosyaları silmiyo onların bi liste gibi bişeyi vardı bi yerde ama hatırlamıyorum nerde..
benimnki:
Boyut: 2,24 GB
Diskteki Boyut: 2,07 GB
genellikle diskteki boyut daha büyük olurdu ama...
ploop' Alıntı:temp klasöründe hiç bir şey yok zaten. windows klasörüne girince şöyle bir görüntü var. en son kullanım tarihleri 1.5 sene önce. boyutları da tanesinin 3mb civarı. bunları silsem bir şey olur mu?
http://image01.yuklet.com/files/4/bf69f27c-aSas.GIF
Benim bilgisayar 15günde bir formatlanır.Alıştı artık 15 gün içinde format atmassam açılırken sorun yapıyor.1 sene windows kullanmam için bilgisayarın kapalı kalması lazım..zokkie' Alıntı:vay be, benim bilgisayar ayda en az bir kere formatlanır. hiç 1 sene aynı windows'u kullanmadım![]()
Aynen benımde basıma geldi.zbahadir' Alıntı:FAT32 disklerde bu boyut daha fazla olur, NTFS ile minimum dosya alanı kaybı sağlanıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.