firar' Alıntı:ya peki biri bana 7.5 linki verebilirmi? ağlamaklı durumdayım dünden beri pişmiş tavuğa gelmedi yani![]()
firar' Alıntı:ya peki biri bana 7.5 linki verebilirmi? ağlamaklı durumdayım dünden beri pişmiş tavuğa gelmedi yani![]()
trextra' Alıntı:Eğer local cache ten vazgeçmezlerse hiçbir işe yaramaz live messenger.
şunu bir türlü düzeltemiyorum hep bu hatayı veriyor? ne yapmam gerek.Bağlantı sorunu nedeniyle yaptığınız değişiklikler kullanmakta olduğunuz diğer bilgisayarlara uygulanmayabilir
Yeni sürümü bekliyoruzdeeper' Alıntı:şunu bir türlü düzeltemiyorum hep bu hatayı veriyor? ne yapmam gerek.
sock ayarlarını sıfırladım ama hala aynı![]()
peki su an icin baska bi yerde msn acmadiktan sonra bir sakincasi yok di mi ?trextra' Alıntı:Yeni sürümü bekliyoruz![]()
Tek bilgisayarsa sorun olmaması lazım ama format falan atıp aynı bilgisayara kurarsan ne olur bilmiyorumdeeper' Alıntı:peki su an icin baska bi yerde msn acmadiktan sonra bir sakincasi yok di mi ?
deeper' Alıntı:şunu bir türlü düzeltemiyorum hep bu hatayı veriyor? ne yapmam gerek.
sock ayarlarını sıfırladım ama hala aynı![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.