İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows reseller

Maverick

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben hosting satışı yapıyorum. Sadece php hosting satıyorum. Şu ana kadar her şey yolunda çok şükür.

Derdime gelince son günlerde sürekli asp host soran oluyor. (Ben isze kesinlikle asp host satmayı düşünmüyorum. wintos a o kadar para veremem. Linux tada asp çalıştırmayı düşünmüyorum)

Şu anda reseller alacak bir müşteri var elimde. Beni mağdur etmeyecek (eğer müşteri memnun olmazsa ben direk mağdur oldum demektir) asp reseller verebilecek birisini arıyorum. Şirket olması gerekmez. (Bende şirket değilim çünkü).

Ben aracı olacağım sadece.

Arkadaşlar fiyat çok fazla önemli değil. Yeterki müşteri memnun olsun.

Şimdiden teşekkür ederim.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba

bence kendi sunucun yoksa kimseye araci olarak risk alma derim.
birak musterin kendisi bulsun . www.hostbul.net e yonlendir ordan firmalara baksin ve alsin hostunu sonra basin agrimaz . Bu kisisel dusuncem

Iyi calismalar

S

SempatiX

Misafir
Arkadaş kendiside pay alacak bu işten o yüzden arıyor... Tahminimce....

Maverick

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. winsock abimiz gereken yardımı yaptı saolsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.