Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows server kullanmamızı gerektirecek bir çalışmamız var, ancak windows servera yabancı olduğumuz için domain kurulumunda ve yönetiminde sorun yaşıyorum. windows da kullanılacak cpanel veya whm gibi bir yazılım mevcut mu acaba
teşekkür ederim, website paneli denedim ama sanırım ben windows hostingi kullanamayacağım, iis kullanarak domain dahi ekleyemedim, open office ve php kurdum ama onların çalışmasında da sorun yaşadım,
dcpromo ile active server kurmak gerekiyor mu onu bile anlayamadım, teşekkürler
vps server da whm ve cpanel kullanıyoruz aylık 15$, daha önce directadmin kullanmıştık sanırım ozaman ücretsizdi, ya da server'ı aldığımız yer ücretsiz vermişti.
ama cpanel directadmin'e göre çok daha iyi sanırım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.