Yazılan mesajları okumadım ama size şöyle bir şey sunabilirim. Belki makina performansında biraz kaybınız olacak ama güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.
Norton Internet Security ve ZoneALARM bu programların son version'larını kurup ayarlarını kendinize göre düzenledikten sonra saldırıların büyük bir kısmını kesebilirsiniz.
- Norton Internet Security: Bu program genellikle serverlar için olup normal bilgisayarlarada yüklenebiliyor. Saldırıları kesmek için ideal bi program. NIS'i yükledikten sonra UpDate ve Saldırı seçenekleri ayarlarını yapmayı unutmayınız.
- ZoneALARM: Bu programın katkısı çok büyük. En önemlisi NIS(Norton Internet Security) ile uyumlu çalışıyor. Gelen saldırıları durdurabilme ve saldırı boyutlarına göre görevler yapabilme yetkisine sahip tabiki ayarlarını düzenlerseniz

.
Bu yöntemi geçmişte çalışmış olduğum DC(DataCenter)'de uyguladım. Gerek müşteriler gerekse firma sahipleri memnun kaldı. Bu yöntemi başka bileniniz varmı bilmiyorum ama bence en güvenlisi.. Çok kısa bir süre içinde "Windows Sunucu Kurulumları, Güvenlikleri ve Bilinmeyenleri" hakkında makaleler yayınlayacağım bu konuyuda o makale içerisinde bulabileceksiniz.
Bu arada bir arkadaş Awast'dan bahsetmiş. Ben Awast'ı tavsiye etmem çünkü Awast'ın her programı başa bela oluyor. Program yüzünden aşırı yavaşlama, bilgilere zarar verme, bilgi kaybı yaşama, sunucu çökmesi gibi nedenler doğabiliyor. Tabi ki hangi sunucu sahibi bunları yaşamak ister ki..
Unutmayın, saldırı yollarından fazla güvenlik yolları vardır..
Saygılar..