Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarımı güncellemem sonucunda işletim sistemimin orjinal olmadığı anlaşıldı.
Windows kaç gün sonra korsan yazılım kullanmam nedeniyle erişimi kapatır
Microsoft Türkiye telefon adresine telefon ederek sorgusuz sualsiz yeni key alınabiliyormuş.
Tek kelimeyle xp key istiyorum dediğinizde anında söylüyorlarmış.
Mış diyorum çünkü ben hiç aramadım.
Microsoft Türkiye telefon adresine telefon ederek sorgusuz sualsiz yeni key alınabiliyormuş.
Tek kelimeyle xp key istiyorum dediğinizde anında söylüyorlarmış.
Mış diyorum çünkü ben hiç aramadım.
bu ya da benzeri her zaman vardı. marka ise bilgisayarınızın üzerindeki seri numarasını veriyorsunuz, size xp home edition key veriyorlar. (dı bu sene uygulamada bir değişiklik olmadı ise eğer)
Merhaba,
Windows Key verene kadar biz ölürüz 4 tane xp home editition 1 tane xp pro 1 tane office cd var kullanamıyorum neymiş dogrulanmış vs degilmiş. daha önce başka pc ye kurdugum icinmiş vs. sinir oldum o yüzden kırdım tüm windows bileşenlerini hiçte pişman degilim. Para ile aldıgım cd leri kullanamıyorum düşününsene.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.