• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Windows Sunucuda .htaccess Calıştırmak ?

B

bEbeQ

Merhaba arkadaşlar.Benim windows server 2003 sunucum var..htaccess ler çalışmıyor.Googlede bir sürü dokuman okudum uyguladım ancak yine çalışmadı.Acaba htaccess nasıl calıştırabilirim ?

Not: Win makinada .htaccess çalışmaz demeyin Çok calıştıran var :)

Darkart

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
54
218 Aydır Üye
Tarihi: 26th Temmuz 2009
güzel fikir :p

hukuki

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
3
240 Aydır Üye
Bunun windows 2008 serverlerda aynı olmadığını düşünüyorum. (denemedim) . En azında plesk (parallels) windows kullananlar için php kullanımında isapi değil fast-cgi'nin daha etkili olduğu alanlarda uygulanmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. Windows 2008 server'da ise apache yüklü olduğundan pek de ihtiyaç olmadığını sanıyorum ki bu konuda benden çok daha fazla uzmanların yanıt verebileceğini sanıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.