İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows Sunucuya FFmpeg kurulumu

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Windows bir sunucuya ffmpeg ve tüm codec lerin kurulumunu yapabilecek bir arkadaş aranıyor.

ilgilenen arkadaşlar lütfen pm atsınlar.

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında yüklü bir ffmpeg var sistemde ama 3GP sesde bir sorun var ayrıca MP4 çevirmiyor bazı MPEG'lerde bile çevirirken hata veriyor "unsuported header" tarzında sanırım ffmpeg bu şekilde derlenmediği için oluyormuş bunun çözümünü bulamadık eğer bulan arkadaş varsa ücreti karşılığında bu hizmeti almak istiyoruz

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kuvvetle muhtemel bu konu üzerinde bilgisi olan kişiler buralara girmiyor

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
windows da bu işin olduğu yönündeki düşüncelerim tükenmek üzere

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yokmu tr de bu işi yapan adminlerimiz şu işe bir el atsalar onların tanıdıkları vardır

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dostum sen nerden nasıl indirdin şu zımpırıtıyı bana bi haber etsene şunu...
ya da bi msn verde ordan konuşalım ben bi deniyim şu olayı

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence burada cevap beklemen yersiz gunluk ortalama googlede 50 100 site gezsen ya sorunu çözersin yada yapılmayacağını anlardır..Keşke bu işlemi önceden yapmıs olsak yardımcı olsak sonucta herkezin elinde bir win sunucu yok deneyip görelim diye iş hep sana düşüyor..

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bi japon siteden buldum kurdum çalışıyor aslında yani herşeyi yaptırabiliyorum sadece 3gp lerde ses sorunu var birde mp4 lerin hepsini çevirmiyor bazılarında hata veriyor bende anlamadım 20 gündür tırmalıyorum girmediğm site indirmediğim crack kalmadı ama sonuç alamadım en sonunda kanaat getirdim ki bu işte bir cenabetlik var ben sana downloadını verim çektiğim exe nin codecleri ile birlikte bana mail adresini pm at bende oraya link yollim

awdas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence burada cevap beklemen yersiz gunluk ortalama googlede 50 100 site gezsen ya sorunu çözersin yada yapılmayacağını anlardır..Keşke bu işlemi önceden yapmıs olsak yardımcı olsak sonucta herkezin elinde bir win sunucu yok deneyip görelim diye iş hep sana düşüyor..

hocam zaten 20 gündür geziyorum sürekli bakmayın boş adam değilimdir son çare olarak girdim forumlara da yazıyorum armut piş azıma düş yapmıyorum zaten çözümü de bulsam ilk iş bununla ilgili bir site açmak olacak ahtım var sürekli sürüm bile güncelleyeceğim geliştiricem bile dökümanlar çıkarıcam o derece sinirlerim bozuldu anlayacağın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.