İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows XP SP3 çıkmadan mareze düşmüş

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Henüz piyasaya sürülmeyen Windows XP SP3 bir sızıntı ile pek çok download sitesinden indirilebilir hale gelmiş.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
gecengun webte dolaşırken bir rus sitesinde gormustum ama rus sitelerine fazla guvenmediğim için indirmemiştim :)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten ücretsiz dağıtmayacak mı microsoft sp3'ü yoksa benmi yanılıyorum mareze düştü diyince aklıma geldi sorayım dedim.

mhmt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
açıkcası sp3'ün en azından, XP'yi yavaşlatarak Vista performansına yaklaştıracağına inanıyorum, bu da bana tuzak gibi geliyor :) sp3 paketininde 1 gb'dan fazla olma olasılığı işin cabası.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bunu görünce virüslü bir eklenti falan sandım. Kendi sitelerinde sp3 ile ilgili birşey yoktu. Başka siteden böyle şeyler kesinlikle indirmem. Açıkçası sp3 çıkmasıda şaşırtıcı çünkü yeni bir işletim sistemi var artık yani hala eskisini neden güncelliyorlar ilginç..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Ben bunu görünce virüslü bir eklenti falan sandım. Kendi sitelerinde sp3 ile ilgili birşey yoktu. Başka siteden böyle şeyler kesinlikle indirmem. Açıkçası sp3 çıkmasıda şaşırtıcı çünkü yeni bir işletim sistemi var artık yani hala eskisini neden güncelliyorlar ilginç..

yeni bir işletim sisdemi var fakat henuz tam oturmamış ve bircok program tarafından desteklenmeyen bir işletim sisdemi var ve onun icin ben ve benim gibiler hala xp kullanmaya devam ediyor :D bill amcada bunu bildiği icin devamlı xp yi güncelliyor textra kardeşim :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni bir işletim sisdemi var fakat henuz tam oturmamış ve bircok program tarafından desteklenmeyen bir işletim sisdemi var ve onun icin ben ve benim gibiler hala xp kullanmaya devam ediyor :D bill amcada bunu bildiği icin devamlı xp yi güncelliyor textra kardeşim :)

Bende XP kullanıyorum ama eski işletim sistemini güncellersen yenisinin prestijini düşürürsün.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Bende XP kullanıyorum ama eski işletim sistemini güncellersen yenisinin prestijini düşürürsün.

arz talep meselesi bu demekki hala ilgi görüyorki güncelleniyor birde vista umulduğu gibi tutmadı fazla satış yapılamadı buda var

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arz talep meselesi bu demekki hala ilgi görüyorki güncelleniyor birde vista umulduğu gibi tutmadı fazla satış yapılamadı buda var

Evet tutmadı haklısın yani nası tutabilir ki? Fiyatlar uçuk ve çok iyi konfigurasyon istiyor. XP nin gözünü seveyim. Herşeye yetiyor. SP3 te inşallah IIS7 koyarlar.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
IIS Dedinde aklıma geldi vista basic edition a İİS de kurulmuyormuş :)
tam arıza bi işletim sisdemi aman bill amca duymasın :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla premium yapmakta 300 liraya yakın tutuyor. Adamlar 2 milyara sattıkları laptopa koymamışlar. Neyse konu dışına çıkmayalım. Sonuçta hayırlı olur inş :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Windows işletim sistemi halen çok fazla güvenlik sorunu yaşıyor, açığı demiyorum.
Amaçlanan güvenlik yamalarını tam otomatik yapmak ve daha kullanışlı kılmak.
IE sanıyorum FF de olduğu gibi hemen kendini günceller hale getirilecek.
Kernel a da onecare ürününü entegre edip, spyware bot virus gibi istenmeyenlerden korunma sağlayacaklarını düşünüyorum.
Bill amcanın asıl hedefi geneldeki Linux un güvenilirdir düşüncesini Windows güvenilirdir şeklinde değiştirmek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.