korumasız iki sunucunun(win ve unix) alacağı saldırıda hangisinin çaktığını bizzat test ettiğim için
Kusura bakmayın ama çok saçma bir bakış açısı.Korumasız olan herşey saldırı karşısında zarar görecektir.Ama Linux ama Windows hiç farketmez..
korumasız iki sunucunun(win ve unix) alacağı saldırıda hangisinin çaktığını bizzat test ettiğim için
neyin kanıtını sunayım.fikrimi beyan ettim
yapmayın ya . birazda siz mantıklı olun .
aynı firewall arkasındaki korumalı korumasız farketmez
linux daha güvenliksiz.
yapmayın ya . birazda siz mantıklı olun .
aynı firewall arkasındaki korumalı korumasız farketmez
linux daha güvenliksiz .
@atay ne gerek var? linux üzerinde firewall olarak ne kullanılır? bunun cevabını versin başka birşey istemem. linux bilgisi varmıymış yokmuymuş onu merak ediyorum.
kodu açık geliştirebilsin (mümkün ama geliştiren görmedim)
çok daha güçlü uptime bilmemne (saldırıda görelim windows saldırılarda çok zor kapanır bant genişliği bitmez ise servisler açık kalır .)
Windows patchidir yamasıdır kuşudur böcüğüdür senin haberin olmasa bile kendi kendine yükler sana bir reset kalır...
bu arada tanıdığım bütün linuxcular ezberci
linuxde plesk kullanan çok az sebep biri fii tarihinde cpaneli çözmüş o ona öretmiş o ötelkine falan derken hepsi cpanel ci çünkü diğerlerini kullanamıyolar sorsan cpanel en iyi panel işletim sistemi en iyi linux web server en iyi apache mailde qmaildir ...
Windowscu araştırmacı linuxcu ezberci
fedoradan centosa bile geçerken acaba eski bildiklerim (ezberlediklerim) çalışıcakmı diye bir düşünce alır linuxcu arkadaşlarımı...
akıllı adamın hali başka oluyor