İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wireless modem ile dosya paylaşımı hakkında ?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar benim sınırsız adsl var.O yüzden şifre koyma ihtiyacı duymuyorum.Sorum şu evdeki desktoptan,laptopa nasıl dosya alabilirim?Yani dosya paylaşımı nasıl yapabilirim.

Ayrıca adsl şifre yok şuan dışardan bağlananlar benim bilgisayarlarıma girebilir mi?Paylaşıma açık dosya veya klasörüm yok.Cevaplarınız için teşekkürler...

Not: Desktopta win xp,laptopta vista yüklüdür.

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun için programlar var fakat hiçbirini nedemedim msn işimi görüyor, sende öyle yapabilirsin 2 bilgisayardanda farklı msn aç ve dosyanı msn'den yolla, hızlı bir şekilde yollanıyor.. ( ama büyük boyutlu dosyalar için vakit kaybı olabilir, o kadarda hızlı değil bu işlem )

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunun için programlar var fakat hiçbirini nedemedim msn işimi görüyor, sende öyle yapabilirsin 2 bilgisayardanda farklı msn aç ve dosyanı msn'den yolla, hızlı bir şekilde yollanıyor.. ( ama büyük boyutlu dosyalar için vakit kaybı olabilir, o kadarda hızlı değil bu işlem )

Msn den Kac MBit ile dosya transferi yapmayi planliyorsun ? :D
Kendi aranda network kuracaksin. Sonra dosyalari kullanima acacaksin. Türkce hic isletim sistemi kullanmadigim icin tam karsiliklarini bilemiyorum.
Ama bunlarin hepsini ag baglantilarindan yapacaksin. Cok basit. Disaridan baglanan sifre ile girebilir. Onunda ayarlari var hep.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hard diski veya istediğin bir dosyayı sağ klik özellikler > paylaşım sekmesinden paylaşıma aç, diğer bilgisayarın ağ bağlantılarından görmen lazım paylaşıma açtığın klasörü veya hard diski. Ama şifre koymayı denemedim hiç. Bu şekilde paylaşıma açarsan bilgisayarına girebilirler :)

Sınırsız olsanda modemine şifre koymanı tavsiye ederim. Adamın biri senin bağlantın ile yasadışı sitelere girerse başını ağrıtabilir...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Msn den Kac MBit ile dosya transferi yapmayi planliyorsun ? :D
Kendi aranda network kuracaksin. Sonra dosyalari kullanima acacaksin. Türkce hic isletim sistemi kullanmadigim icin tam karsiliklarini bilemiyorum.
Ama bunlarin hepsini ag baglantilarindan yapacaksin. Cok basit. Disaridan baglanan sifre ile girebilir. Onunda ayarlari var hep.

olsun dostum sen ingilizce veya her ne dilde kullanıyosan öyle anlat analarız biz ;)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
wireless de dosya paylaşmayı vistada bende bi türlü yapamadım ...

Ama modeme şifre koymanı kesinlikle öneriyorum kimin ne yapacağı hiç belli olmaz

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
olsun dostum sen ingilizce veya her ne dilde kullanıyosan öyle anlat analarız biz ;)

AZ bucuk anlatmaya calisayim,
öncelikle paylasima acmak istediginiz pc de Network ten girerek ev agi kuracaksiniz. Bunuda denetim masasindaki ag baglantilarindan yapacaksiniz. Baglantiyi sagladiktan sonra kullanima acmak istediginiz klasörde sag tiklayin.
Baglanti kuracaginiz pc de ag baglantilarim kismindan yapmis oldugunuz agi göreceksiniz. Ona baglanin iste bu kadar.
Valla Almancadan Türkceye cevirince biraz garip oluyor ama anlatmaya calistim az bucuk Yanimda olsa 1 dk sürmez yapmam, sanal ortamda anlatmak zor oluyor ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.