Wndows 8

dms-yazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Tek bir bakışta canlı güncellemeler

Tüm canlılığı ve güzelliğiyle ilk önce Başlangıç ekranını göreceksiniz. Başlangıç ekranındaki her kutucuk sizinle ilgili bir kişi, uygulama, web sitesi, çalma listesi ya da sizin için her ne önemliyse onunla doğrudan bağlantılıdır. Her an güncel kalabilmeniz için canlı kutucuklar en son bilgiyle aydınlanır. Etiketlendiğiniz fotoğrafı, ertesi günün hava durumunu ve arkadaşlarınızdan gelen iletileri tek bakışta görürsünüz.

Hepsi size ait

Windows'da, en küçük detaylar bile sizinle ilgilidir. Örneğin bilgisayarınız kilitliyken beliren ekran sizin seçeceğiniz herhangi bir resimden oluşabilir. Hatta daha bilgisayarınızda oturum açmadan ya da bir uygulamayı başlatmadan önce bile kilit ekranınızdan en son bildirimlerinizi görebilirsiniz.

Resimli parolayla; parolanızı yazarak girmek yerine, seçeceğiniz bir resim üzerinde belirleyeceğiniz desenin üstünden geçerek oturum açabilirsiniz. Parola olarak köpeğinizin yüzünde bir zikzak mı çizmeye karar verdiniz? Ya da çocuğunuzun burnuna üç kez dokunmayı mı seçtiniz? Seçim sizin.
 

insancil

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2013
Mesajlar
50
Reaction score
0
Win 8 iyi hoşta birde itunes gibi programlar doğru çalışsa...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst