İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WocaMoov Wordpress Film Teması Sorunsuz

bbnnn

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mart 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Herkesin Aradığı Wocamoov Temasını Sizler İçin Paylaşıyorum.
Artık Wocamoov Temasını Kullanarak Film Siteleriniz Daha Çekici Hale Geleceğine Emin Olabilirsiniz.
Temayı Full Ve Lisansız Bir Şekilde Paylaşıyorum İçinde Eklentileride Mevcuttur Umarım İşinize Yarar…

WocaMoov fragman ve film siteleriniz için özenle hazırlanmış farklı renk ve yerleşim stillerinin bulunduğu eşsiz bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım aynı zamanda televizyon dizileri , müzik klipleri, spor videoları gibi çeşitli alanlar için de uyarlanabilir bir yapıdadır.

wocamoov.jpg


EŞSİZ ÖZELLİKLER

Panelden ayarlanabilir farklı yerleşim stilleri
Panelden yönetilebilen özel slider ve farklı slider stilleri
Eklentisiz, her parça için farklı isimler atayabileceğiniz özel part sistemi
Işıkları kapat özelliği
Sayfa genişletme özelliği
Özel reklam alanları
Özelleştirilmiş üye profil sayfası
IMDB Puanı ve dil meta kutuları
Yapım yılı ve oyuncu taksonomileri
İndirme linklerini ekleyebileceğiniz “download” özel alanı
Otomatik video embed boyutlandırma
Paylaş butonları
Tüm güncel tarayılarda sorunsuz görünüm.
Üyeler için arka plan değiştirme özelliği
Üyeler için tüm reklamları gizleyebilme özelliği
Üyenin film beğenilerini baz alarak farklı filmler öneren “Yapay Zeka Robotu”.
Seçilen kriterlere göre film öneren “Tavsiye Robotu”.
Üyeler için “Favorilerime Ekle” özelliği
Üyeler için özel oylama sistemi
Kullanıcılar için hata bildirme özelliği
Sizin için seçtiklerimiz bileşeni
Rastgele fimler bileşeni
Benzer fimler bileşeni
E-Posta bilgilendirme sistemi bileşeni (Feedburner)
Özel kategori bilşeni
Favori filmler bilşeni

TEMA KONTROL PANELİ

theme_options.png


Demo : http://demo.woca.com.tr/wocamoov/

İndir : http://yadi.sk/d/UayIcrd976Ymj
 

sananebak

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Aralık 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
kardeşim öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.Fakat ufak tefek birkaç sorun var mesela ilk resimdeki gibi bir afiş sistemi yok, tavsiye robotu ve profil sayfası çalışmıyor kategorilerde orjinalindeki gibi şekilli değil bunları ayarlayabilme şansın var mı?

yapay zeka felan hepsini hallettim birtek şu afiş sistemi kaldı
 

bbnnn

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mart 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
kardeşim öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.Fakat ufak tefek birkaç sorun var mesela ilk resimdeki gibi bir afiş sistemi yok, tavsiye robotu ve profil sayfası çalışmıyor kategorilerde orjinalindeki gibi şekilli değil bunları ayarlayabilme şansın var mı?

yapay zeka felan hepsini hallettim birtek şu afiş sistemi kaldı

Afiş Sistemi diye bahsettiğiniz galiba slider. Slider için Wocamoov kendine özel eklentisi var. Şu an onu da araştırmaktayım. Bulduğum zaman onu da eklerim.
 

onurguven

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
http://woca.com.tr/ ‘a ait patentli ürünün, tarafınıza ait internet sitesinde haklarına tecavüz ederek haksız ve hukuka aykırı şekilde pazarlandığının ve reklamının yapıldığının, bu eylemlere bir an önce son verilmesi gerektiğinin aksi halde her türlü hukuki yola başvurulacağının ihtarıdır.

AÇIKLAMALAR

1-) http://woca.com.tr/ markasına ait olan "wocamoov" olarak adlandırılan ürünlerin Türkiye'de pazarlanması konusunda tek yetkili firmadır.

2-) http://woca.com.tr/ markası altında satılan patentli ürün, wocamoov markası tarafından şirkete özel olarak üretilmekte olup 2. Şahısların dağıtımına kapalıdır.

Ayrıca, şirketimize ait yazılı belgelerden veya Internet sayfasından alınan tüm metinlerin, şekillerin, figürlerin, ürünlerin fotoğrafların tüm hakları saklıdır ve hiçbir suretle izinsiz kullanılamaz. Dolayısıyla, yetkilisi ve sahibi olduğunuz firma aracılığıyla şirketimizin haklarına tecavüz etmektesiniz. Tarafınızca yapılan hukuk aykırı işlem ve eylemler sonucunda hem 551 Sayılı Patentlerin Korunması hakkında KHK hükümlerine, hem Türk Ticaret Kanunu haksız rekabet hükümlerine muhalefet etmektesiniz. Bu durum aynı zamanda bir haksız rekabet halidir.

551 Sayılı KHK. 82. madde gereğince ilgili patentin içeriği ve kapsamı tarafınıza bu ihtarname ile birlikte açıklanmıştır. Şirketimizin izni olmadan patent konusu ürünün aynısını, eş değerini üretmeniz, satmanız ve herhangi bir ticari amaçla elinde bulundurduğunuz sürece patent sahibi olarak haklarımıza tecavüz etmiş olacaksınız.

İşletmenizce, "wocamoov" adlı ürünü sattığınız, izinsiz kullandığınız veya kullanmaya teşvik ettiğiniz tespit edilmiştir. Değişik markalar altında sattığınız ürünlerin tespitleri yapılmıştır ve kayıt altına alınmıştır. İşletmeniz tarafından, patent tecavüzüne meydan verebilecek dağıtımlara derhal son verilmesini; aksi takdirde kötü niyetli olduğunuz dikkate alınarak tarafınızın dava edileceğini bildirmek isteriz.

Tarafınızın iyi niyetli olduğunu düşünebilmek için bugüne kadar ilgili internet sitenizde dağıtılan wocamoov adlı ürünün dağıtımının sonlandırılmasına ve bundan sonra dağıtılmasına engel olmanız istenmektedir. Bu gereken işlemleri yapmadığınız takdirde haksız ve kötü niyetli davrandığınızı düşünülerek gereken hukuki süreç başlatılacaktır.

551 Sayılı KHK' nın 136. maddesinde Patentten Doğan Hakka Tecavüz Sayılan Fiiller sayılmıştır. 136. maddenin (b) bendinde belirtilen,

b - Kısmen veya tamamen taklit suretiyle meydana getirildiğini bildiği veya bilmesi gerektiği halde, tecavüz yoluyla üretilen ürünleri satmak, dağıtmak veya bir başka şekilde ticaret alanına çıkarmak veya bu amaçlar için ithal etmek veya ticari amaçla elde bulundurmak veya uygulamaya koymak suretiyle kullanmak ve (f) bendinde belirtilen kendisinde bulunan ve haksız olarak üretilen veya ticaret alanına çıkarılan eşyanın nereden alındığını veya nasıl sağlandığını bildirmekten kaçınmak patentten doğan haklara tecavüz olarak belirtilmiştir. Yine 73/A maddesinde ise, patent hakkına tecavüzden dolayı açılacak ceza davalarında sanıkların karşılaşacağı ceza belirtilmiştir. 73/A maddesi © bendine göre, 136 ncı maddede yazılı fiillerden birini gerek faydalı model, gerek patentli buluş açısından isleyenler hakkında iki yıldan dört yıla kadar hapis cezasına veya yirmi yedi milyar liradan kırk altı milyar liraya kadar ağır para cezasına veya her ikisine, ayrıca işyerlerinin bir yıldan az olmamak üzere kapatılmasına ve aynı süre ticaretten men edilmeleri, CEZALARI İLE KARŞI KARŞIYA KALIR.

3-) Sonuç olarak, şirketimize ait ürün patentli bir buluş olduğundan haksız kullanımının ve pazarlanmasının bir an önce durdurulmasını, ilgili web sitelerinin kapatılmasını ve bir daha bu yönde herhangi bir davranışta bulunulmayacağına dair tarafımıza en geç beş (5) gün içinde bilgi vermediğiniz takdirde, her türlü tazminat hakkımız saklı kalmak şartıyla, hukuki yollara başvurulacağını, aleyhinize hukuk ve ceza davalarının açılacağını, ihtar ederiz.

İlgili materyal linki: http://forum.iyinet.com/wordpress-tema/233916-wocamoov-wordpress-film-temasi-sorunsuz.html

http://woca.com.tr/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst