• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

WordPress Admin Şifresi Sıfırlama (Resimli anlatım)

Alparslan_Sultan

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
39
182 Aydır Üye
Wordpress artık milyonların kullandığı ücretsiz bir yazılım. kurulumunun kolay oluşu, zengin tema seçeneği ve teknik destek imkanının fazla olması, birçok kişiyi Wordpress kullanmaya yöneltiyor. Ancak bazen aksilikler oluyor ve /wp-admin admin panel şifrenizi unutabiliyorsunuz ya da bir şekilde şifre değişiyor ve giriş yapamıyorsunuz.

WordPress Admin Şifresi Sıfırlama (Resimli anlatım)
Sizler için wordpress admin şifresini sıfırlamanın nasıl yapılacağını kısaca izah edeceğim. wp admin şifresi nasıl sıfırlanır?

Öncelikle CPanele girmeliyiz.

1- Bunun için siteadresi.com/cpanel ya da siteadresi.com:2082 yollarını izleyebilirsiniz.

2- Şu sayfaya ulaştığınızda Database bölümünde phpMyAdmin iconuna tıklıyoruz.

wordpress-admin-sifresi-sifirlama.jpg

3- Ardından kullandığımız veri tabanına giriyoruz. Ve buradan wp_users tablo linkinin üzerine tıklıyoruz.

admin-sifre-degistirme.jpg

4- Şöyle bir sayfa açılacaktır. Kullanıcı olarak çok fazla kayıt da olabilir ama Admin olarak kullandığınız hesabın user_pass tablosundaki koda çift tıklıyorsunuz ve

$1$uKpSmgWC$85JGsPj8O382Wa5mH9xBs1 bu kodu ekliyorsunuz.

Artık şifreniz değişti.

Şifreniz iyinetcom oldu.

wp-adminsifre-sifirlama-resimli-anlatim.jpg

siteadresi.com/wp-admin ya da gizlediyseniz diğer linkten admin panel sayfasına giriş yapabilirsiniz.

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
112
Şube
Hatay
83 Aydır Üye
Üstadım bu harika anlatım için teşekkür ederim.

iyikampanya

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
41
52 Aydır Üye
Eski Rumuz
Aktuel_Kampanya
Teşekkürler Üstad. İşimize yaradı.

yasintekin

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
54
Şube
İstanbul
52 Aydır Üye
Eski Rumuz
YsnTKN034
Tam da aradığım şeydi bu.
Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.