wordpress beni zengin etti :(

0
Onaylı Üye
Üye
wordpress beni zengin etti ama hala sitenin yedeğini almayı bilmiyorum :ağla: cpanelden alacaksın diyorlar ama godaddynin hostinginde cpanel yokmuş :ağla: bende şöyle yapıyorum ama sitenin yedeği alınıyormu böylece emin değilim
ftpye girip tüm dosyaları indiriyorum bide wordpress'e idrive eklentisi kurdum her gece 12 de otomatik yedek alıyor diyorlarda nerede bu yedek ben niye göremiyorum :'( :(

0
Onaylı Üye
Üye
"yarınını düşünen kahraman olamaz." asamoah gyan

rahat ol

0
Onaylı Üye
Üye
Sql yedeklerini alman lazim birde godady de hangi paneli kullaniyorsun

0
Onaylı Üye
Üye
wp seni nasıl zengin etti , başlık acıklayıp bizede fikir vermek istersin ?

0
Onaylı Üye
Üye
hostunuz linux ise buyuk ihtimal cpaneldir eger cpanel degilse directadmindir. Eger hostunuz windows ise plesktir siz phpmyadmine gidin panelinizden ve wordpressin kullandığı veri tabanını(database) tıklayın ve dışa aktar diyip önerim olan gzip sıkıştırması ile sqlinizi çıkartın :) bildiğim bu diğer arkadaşlarımızda yardımcı olurlar.

0
Onaylı Üye
Üye
tabi bak işin güzel tarafı da var. ben yedek almayı biliyom ama zengin etmedi beni , seni zengin etti ama yedek almayı bilmiyon.
mod arkadaştan ricam soruyu benimkiyle değiştirsin. yedek almayı biliyom ama hala zengin etmedi yardım edin :D

0
Onaylı Üye
Üye
ou71qx.png

ayrıca images klasörünü kopyalarsanız sorun kalmaz sanırım :)

0
Onaylı Üye
Üye
CSmanager.net müthiş bir açıklama yapmşsın bnm ki linux hosting sağol dediğini denim bir ara. wordpress artık tek aşkım <3

0
Onaylı Üye
Üye
sevgikelebek eğer olmazsa teamviewer yoluyla gösterebilirim. Ama en iyisi kendim öğrenmektir.

0
Onaylı Üye
Üye
cs manager bey sağol yapamazsam çağırırım.
eif hanım sende sağol

0
Onaylı Üye
Üye
wp gerçekten zengin ettimi bilemem ama sen cidden zengin olursun :)

0
Onaylı Üye
Üye
dışa aktar seçeneği ile sadece yazı yorum vs. yedekleyebilirsin. bunu da unutma kardeşim

0
Onaylı Üye
Üye
rica ederim. fakirken üyesi olduğun forumu da görürsün artık :)

ahahah :D bu forumu unutmam çünkü bir zamanlar domain alacak param yoktu r10a kayıt olamıyordum o yüzden :'( beni bir tek bu forum kabul etmişti ne günlerdi bee :ağla: :D

wp gerçekten zengin ettimi bilemem ama sen cidden zengin olursun :)

niye :hönk:

0
Onaylı Üye
Üye
dışa aktar dedm .xml dosyası indirdi. şmdi bu sitenin veritabanıyla birlkte yedeğinimi almış oldum :O

0
Onaylı Üye
Üye
yani yarın bigün site kapansa . bende bu yedekle bşka bir hostinge geçiş yapsam herşey kaldığı yerden devam etmezmi ? googleda ilk sayfada çıktığım kelimelerde fln yine çıkmazmıyım :'(

Geri