Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Wordpress doğru seçim mi ?

• Konbuyu başlatan BeyazTavsan
  • Başlangıç tarihi
B

BeyazTavsan

Misafir
Merhabalar,

Mevcut bir blogum var ve Wordpress kullanım kolaylığı olsun, tema ve plugin desteği olsun benim gibi teknik bilgisi kıt birisi için çok güzel.

Şimdi bir site daha açacağım, fakat bu profesyonel bir dergi/satış sitesi gibi bir şey olacak. İnternet'de biraz araştırdım, bu gibi işler için daha çok Joomla'yı öneriyorlar ama kullanımı ve öğrenmesi daha zor deniyor.

Açıkçası hazır WP'yi biraz öğrenmişken yeni bir şeye sıçramak istemiyorum. Acaba içinizde Wordpress kullanarak BLOG harici bir şeyler yapmış olan veya böyle sitelerin adresini verebilecek olan var mı ? Hem biraz cesaret olur bana hem de biraz fikir edinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Makawork

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
WordPress uygun temalarla kullanildigi zaman bir cok icerikteki siteyi kaldirabilir. Aklinizdaki site ve konseptinize uygun bir tema bulup baslarsaniz belli basli duzenlemeler sonrasinda istediginiz sonuca varabilirsiniz.

InnoCent

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Joomla Çok karısık bi Sistem ve tabiki Zor Dergi Sitesi için Baya Ugrasman lazım..Wordpress ile Bunu Yapabılırsın..Özel temalar ve Eklentiler ile Basitce yapabilrsin Ama tabi ugrasman lazım..

buraklee

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
54
cpu kasma konusunda wp-db ve confige ön cache mysql sorgusu ekleme kodları vardı. işe yarıyormu bu yüzden 5 k dan sonra sorun yaşayanlar var.açıklık kazandımı

mavcil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Wp nin birbirinden güzel free temaları mevcut. Bu temanın yerine daha uydun temalar kullanabilirsin.

umuture

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
115
wordpress basit ve eklenti seçeneği bakımından gelişmiş olduğu için çok güzel tasarımlar orataya çıkarılabilir.Etrafta free yada premium binlerce tema var yapıcağın işe uygun bi tane bulursan bikaç ekleme ile sen bile wp olduğuna inanmazsın :)

ritemre

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
Projeye uygun tema bulursan WP'den harikası yok ;)

B

BeyazTavsan

Misafir
WP ile devam

O zaman yine en iyisi WP'den şaşmamak. En azından az buçuk öğrendim. Teşekkürler.

sevindirik

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
ben wp yi çok sevdim açıkcası ama gözü daha yükseklerde olanlar için çok basit kaçabilir...yine de wp diyorum başka da bişi demiyorum :)

bilgi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
370
Hazır CMS scriptlerini tercih ederim WP gibi blog scriptleri itici geldi, gelemye devam ediyor.
WP yerine snews, çok daha basit örneği Rulo Çim

MySql kullanmadan bir CMS ise Reload CMS örneği Bornova Spor

Düşüncen profosyonel bir dergi scripti ise joomla/mambo/nuke yada hotscripts'te daha uygun hazır bir haber scripti bulabilirsin rahatça.