- Reaction score
- 1
ben botu aldım çok da güzel çalışıyor kötü yanı botu yapan arkadaş filmlere link eklemiş.
evet sinemadafilmizle.com linkleri eklidir ?
ben botu aldım çok da güzel çalışıyor kötü yanı botu yapan arkadaş filmlere link eklemiş.
Bu kadar olmaz ya yemin ediyorum webmasterTR arkadaşım wsdende ban yemişsin zaten hala ne diye konusuyorsun anlamıyorum sanki sadece burada emek hırsızlığı var isteyen alır isteyen almaz ya bu kadar basit neyin tartışmasını yapıyorsun sen anlamadım??
botun marez olduğunu rapor ettiler ?
gerekli açıklamayı bekliyorum
ARKADAŞIN SAHTEKAR OLDUĞU SANIRIM ANLAŞILDI BU BOTU PARAYLA ALDIM DEKONTUDA GÖSTEREBİLİRİM ALDĞIM KİŞİDENDE SATMA İZNİNİ ALMIŞIM ZATEN WS'DEN BANLANDI ZATEN BURDANDA BANLANMASINI RİCA EDİYORUM.
bu arada bu kadar yadıklarıma rağmen alıp kandırılmak isteyenler buyursunlar alsınlar .
Arkadaşım Bu Kadar Cümleleri Zor hazmeden birini ilk kez gördüm Madem marez linkleri paylaşta burda hekez faydalansın Asıl Senin sorunların varki hem iddia ediyosun sonra sadece tartışıyorsun ispatla ozaman Anladımki Sen dengesiz birisin Seninle daha fazla tartışmayacağım ayrıca gold üyelik vardı yoktu diye banlanmadın İddianı kanıtlayamadın Diye banlandın Ve iyi oldu Dengesizce davranıyorsun Bir psikoloğa görün parasını ben vericem.
Cümlelerini hazmedemiyorum çünkü anlayamıyorum ama bu benden değil senden kaynaklanan bir sorun yazılarını düşünerek ! (zor olacak senin için) yazarsan daha anlaşılır olur . evet burda satmaya çalıştığın marez ve ben gerekli yerlere verdim linkleri sen merak etme wsdende banlanma nedeni olarak hakaret gösteriliyordu kanıtlayamama değil . ha bu arada seni dinleyip psikoloğa gittim anlattım, psikolog deli olan , sorunları olan , dengesiz olan, kafası basmayan sen değil o webbilgici sen onu çağır bana, zor olacak ama tedavi etmeye çalışırım onu dedi. sana yol göründü hadi güle güle git
Çok Komiksin Asıl Ben senin yaşını Merak Ediyorum Bu gibi Cümleleri 5 yaşında Kuruyordum Ben aş kendini biraz aş.21.yy dayız.Ama Ben boşuna Anlatıyorum Bu laflar adam olana Sana Değil...
5 yaşında kullanıyordun şimdide 6 yaşındasın değilmi. senin gibi cümle bile kurmaya beyni yetmeyenler işte böyle başkalarının cümlelerini kullanırlar ''bkz. senin yaşını merak ediyorum'' adam olana lafların ha sen adam değilsinki lafların adam olana olsun.. (zor olacak bu yazdıklarımı olmayan beyninle anlaman ama zorla kendini az)
ha bu arada http://www.korkufilmiizle.tk/ siteye gir bak bakalım senin siteye benzemişmi az önce ekledim filmleri sinemadafilmizle.com botu !! ile (senin basmayan beynin belki siteyi görünce basar bottan bendede olduğuna botun marez olduğuna)
Ortada Bir Beyinsiz Varsa EMİN OL "O" SENSİN.Merak Etme Senin gibi anlama Özürlü Değilim Her Söyleneni anlarım Sen kendine Bak salağın Önde Gideni Sensin Bence korkufilmiizle.tk sadece Gülüyorum Belki Bu botu sen başkasından Parayla aldın marezse linkini paylaş Hey insan Bıktım Senden Ne anlama Özürlü Bişey Çıktın Sen.