Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var arkadaşlar var ben kurdum yanlışlıkda dizini sildim sonra tekrar kurdum ve zamanım olmadıgı için ilgilenemedim demo olarak buraya bakabilirsiniz. download
Eklentiden kategori ayalarını ve indexte hangi kategorilerde ne kadar firma olduğu isteginize gore indexi değiştirebilirsiniz. Gayet basit bir tema, kolay gelsin.
rehber demiyormusun burasıda oteller rehberi örnek verdim sadece vs. 3 bölüm var aşşağıda kodları tekrarlayıp çoğaltabilirsin sonuçta ücretli tarafıda olucana göre ön sayfada yer alanlar kategorilerde yer alanlar vs. gibi benimki sadece tavsiye yaratıcılık sana kalmış alakasıda odur...
http://wordpress.ciyiz.net/
burda 3 4 cesitini kurdum.
satis sitesi firma rehberi vs vs...
sag usteki basliklardan seciniz...
orada her plugin in yapimci adreside mevcut
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.