evet arkadaşlar wp kullanmaya yeni başladım ben de.. aklıma takılan sorular var onları sizlere sormak istiyorum. elimde subdomainlik bi alan adı var ve üstüne wordpress kurdum. bikaç yazı da yazdım Tags falan doldurdum. Plugin yüklemeye de başladım..
şimdi:
1) WP-Cumulus plugini yüklü sitemde (hani bu tagların ve başlıkların falan sürekli döndüğü bulut) her başlıkta çokça tag ım olduğu için bu cumulus doluyor. peki bu sitemde bir ağırlaşmaya neden olur mu?
2) sitem dediğim gibi subdomainlik bir alan adına sahip. peki ben 1 linkime 2 ayrı subdomain yönlendirirsem GOOGLE bu duruma birşey dermi? yoksa yararıma mı olur? eğer zararımaysa hangi subdomaini önerirsiniz? mesela:
ilkkelimeikincikelime.site.com mi?
ilkkelime-ikincikelime.site.com mu?
----->bir de bu subdomaini cpanelden yönlendiriyorum güzel ama subdomain tıklanınca linke gidiyor mesela www.site.com/?p=9999 gibi.. subdomaine girilince hiçbir yönlendirme olmadan yine aynı linki kendi adı altında göstermesi için ne yapmam lazım?
--------> bir de google sayfalarımı güzel indexliyor tagları falan da iyi indexliyor.. ama bu subdomainleri indexlemiyor.. ben bi iki tanesini manuel olarak eklettirdim henüz beklemedeyim.. bi açlaması var mı?
3) siteme sayyac koydum ama nasıl yaptım inanın bilmiyorum
bu wp de cidden acemiyim.. koydum sayyacı ama en altta çıkmasını istediğim halde sağdaki kolonların da sağında tepede çıktı.. onu nasıl en alta alabilirim. sanırım burda kodlar temalardan düzenleniyor.. bana bu footer header konusunda da yardım etmenizi rica edeceğim..
şimdilik bu kadar ama ilerde illa ki başka sorularım da olacaktır
belki bu sorularımı wp destek forumlarına üye olup onlara da sormam gerekebilir ama şimdi burdaki üstadlara sorayım dedim.. yardımlarınızı bekliyorum 
şimdi:
1) WP-Cumulus plugini yüklü sitemde (hani bu tagların ve başlıkların falan sürekli döndüğü bulut) her başlıkta çokça tag ım olduğu için bu cumulus doluyor. peki bu sitemde bir ağırlaşmaya neden olur mu?
2) sitem dediğim gibi subdomainlik bir alan adına sahip. peki ben 1 linkime 2 ayrı subdomain yönlendirirsem GOOGLE bu duruma birşey dermi? yoksa yararıma mı olur? eğer zararımaysa hangi subdomaini önerirsiniz? mesela:
ilkkelimeikincikelime.site.com mi?
ilkkelime-ikincikelime.site.com mu?
----->bir de bu subdomaini cpanelden yönlendiriyorum güzel ama subdomain tıklanınca linke gidiyor mesela www.site.com/?p=9999 gibi.. subdomaine girilince hiçbir yönlendirme olmadan yine aynı linki kendi adı altında göstermesi için ne yapmam lazım?
--------> bir de google sayfalarımı güzel indexliyor tagları falan da iyi indexliyor.. ama bu subdomainleri indexlemiyor.. ben bi iki tanesini manuel olarak eklettirdim henüz beklemedeyim.. bi açlaması var mı?
3) siteme sayyac koydum ama nasıl yaptım inanın bilmiyorum
şimdilik bu kadar ama ilerde illa ki başka sorularım da olacaktır