Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yedekleri yüklerken wp-includes diye bir kolasör var, yedeklerin arasında yokmuş, ben de gittim son sürümü indirip bu klasörü de attım ftp'ye, sorun çözüldü
son sürümü indir /wp-content/ wp-config.php ve.htaccess dosyası dışındaki tüm dosyaları son sürüm ile güncelleyin. aldığınız hatanın sebebi büyük ihtimal eski sürüm dosyaların içine yeni wp dosyalar kopyalamanızdan kaynaklanıyor.
son sürümü indir /wp-content/ wp-config.php ve.htaccess dosyası dışındaki tüm dosyaları son sürüm ile güncelleyin. aldığınız hatanın sebebi büyük ihtimal eski sürüm dosyaların içine yeni wp dosyalar kopyalamanızdan kaynaklanıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.