WordPress Hiç Bu Kadar Detaylı Anlatılmamıştı

0
Onaylı Üye
Üye
evet hiç biyerde yayınlanamaz, konu içinde belli başlı yerlerde yazım yanlışlar var, bu yazıyı ben kendi ellerimle yazdım, ama kaynak belirtmemişim unutmuş olabilirim, emeğe saygısızlık bu değildir

Kendi elinlen yazdın diye makaleyi ilk sen yazmadın senden emeğe bir saygı bekliyorum...

0
Onaylı Üye
Üye
Süper paylaşım.Wordpress in standart bilgilerini iyi bilirim dememe rağmen benim bile bilmediğim neler varmış.Elinize emeğinize sağlık

0
Onaylı Üye
Üye
Eline Sağlık güzel olmuş

0
Onaylı Üye
Üye
paylaşım için çok çok çok tşk er ederim çok bilgi edindim bu paylaşım sayesinde allah razı olsun

0
Onaylı Üye
Üye
depresan kardeş güzel anlatmışın her iyi hoşta benim php de yapılmış web sitem var ben bu siteye wordpress admin paneli eklemek istiyorum kendi web siteme nasıl entegre etmeliyim nasıl yapabilirim daha doğrusu yukardıa verdiğin bilgiler içinde tşk ederiz....

Onaylı Üye
Üye
depresan kardeş güzel anlatmışın her iyi hoşta benim php de yapılmış web sitem var ben bu siteye wordpress admin paneli eklemek istiyorum kendi web siteme nasıl entegre etmeliyim nasıl yapabilirim daha doğrusu yukardıa verdiğin bilgiler içinde tşk ederiz....

yazılım bilgim yok malesef

0
Onaylı Üye
Üye
Çok güzel bir paylaşım. Bu faydalı anlatımı, sık kullanılanlarıma ekledim. Tebrikler.

0
Onaylı Üye
Üye

Bu yurtdışında bir iş kolu olmuş durumda. PHP Developer gibi WordPress Developer'lar arıyorlar artık. İlk olarak sıfırdan bir tema yapmaya çalışın, işe yarayacaktır.

0
Onaylı Üye
Üye
Paylaşım için teşekkürler, yeni başlayanlar için eminimki iyi olacaktır.

0
Onaylı Üye
Üye
Okumaya üşendim :D

0
Onaylı Üye
Üye
güzel paylaşım

ismek ten hocamın tavsiyesiyle gördüm burayı wordpresçiler için güzel bilgiler mevcut

Geri