WordPress Hiç Bu Kadar Detaylı Anlatılmamıştı

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba ben şunu merak ediyorum wordpressten bir tema yüklendiğinde o temanın bütün sayfaları demolarda olduğu gibi neden gelmiyor, yani wix gibi weebly gibi tüm sayfaların içeriğini değiştirsek özelleştirsek olmuyor mu?

0
Onaylı Üye
Üye
Benim konumsa farklı. wordpress.com'da kişiye açılmış asılsız bir blog için şikayet ettik fakat kapatılmadı. Abd yasaları filan diyor. Belki de biz ingilizce konusunda veya kapattırma konusunda kendimizi ifade edemedik. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
E-kitap tadında olmuş. Sıfırdan başlayacak olanlar için güzel kaynak. Ellerine sağlık.

0
Onaylı Üye
Üye
Oluşturulan Sayfanın Altına Yazı Ekleme

Hocam şimdi ben Wordpresste oluşturduğum bir sayfa (haberler) nın alt sayfası olarak yeni bir sayfa oluşturabiliyorum. Örnek siteadi.com/haberler/yeni-haberler/
bu sayfa yapısını sayfa altına sayfa oluşturarak yapıyorum.
Ama benim istediğim Bir sayfanın altına oluşturduğum sayfanın altına sayfa olarak değil yazı olarak bir konu girmek istiyorum.
yani siteadi.com/haberler/yeni-haberler/ bu sayfa yapısındaki (siteadi.com/haberler/ ) bunu sayfa olarak, ( /yeni-haberler/ ) bu kısmını ise yazı olarak eklediğimde bu sayfa yapısını oluşturmak istiyorum.
bunu nasıl yapabilirim ?

Geri