İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İpucu WordPress Hiç Bu Kadar Detaylı Anlatılmamıştı

Minik Kuş

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ekim 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhaba ben şunu merak ediyorum wordpressten bir tema yüklendiğinde o temanın bütün sayfaları demolarda olduğu gibi neden gelmiyor, yani wix gibi weebly gibi tüm sayfaların içeriğini değiştirsek özelleştirsek olmuyor mu?
 

Yakari

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
Benim konumsa farklı. wordpress.com'da kişiye açılmış asılsız bir blog için şikayet ettik fakat kapatılmadı. Abd yasaları filan diyor. Belki de biz ingilizce konusunda veya kapattırma konusunda kendimizi ifade edemedik. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
 

muharremulaskin

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2016
Mesajlar
8
Reaction score
0
Oluşturulan Sayfanın Altına Yazı Ekleme

Hocam şimdi ben Wordpresste oluşturduğum bir sayfa (haberler) nın alt sayfası olarak yeni bir sayfa oluşturabiliyorum. Örnek siteadi.com/haberler/yeni-haberler/
bu sayfa yapısını sayfa altına sayfa oluşturarak yapıyorum.
Ama benim istediğim Bir sayfanın altına oluşturduğum sayfanın altına sayfa olarak değil yazı olarak bir konu girmek istiyorum.
yani siteadi.com/haberler/yeni-haberler/ bu sayfa yapısındaki (siteadi.com/haberler/ ) bunu sayfa olarak, ( /yeni-haberler/ ) bu kısmını ise yazı olarak eklediğimde bu sayfa yapısını oluşturmak istiyorum.
bunu nasıl yapabilirim ?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst