İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress inci teması

HeroTürk

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Mayıs 2010
Mesajlar
53
Reaction score
0
Konum
İstanbul /Esenyurt
inci-temas%C4%B1-225x165.png


Tema Kurulumu

İndirdiğiniz dosyayı rar’dan çıkartın ve FTP’nizde “wp-content>themes” klasörünün içerisine atıp wp-admin kısmından temayı aktif edin. Şimdi en çok istenilen tema paneli kısmının ayarlanmasına geldi.
Wp-admin‘in sol kısmındaki kategorilerin en altında “İnci Teması” adında bir alan göreceksiniz. Ona tıklayın ve ilk önce “Genel Ayarlar” kısmına tıklayıp, logo, favicon ve twitter kullanıcı adını girin.
Ardından reklam ayarlarını yapın. Reklam ayarlarını yaparken püf nokta eğer “Buraya reklam verin” gibisinden bir resim yayınlamak istiyorsanız bile o resmin adresini, sitenizin linkini oraya girin. Aksi takdirde temanız bozuk görünecektir.
Son olarak temanızda yazı resimleriniz çıkmaz ise tema dizinindeki img klasöründe yer alan cache dosyasının yazma izinlerini 777 olarak değiştirin. Daha aktif ve hızlı tema kullanımı için Timthumb özelliğinden yararlandım.
Sağ tarafta yer alan sosyal medya butonlarını kaldırdım.
Eğer daha düzenlenmesini istediğiniz yerler varsa lütfen belirtin.
Menüleri Görünüm > Menüler kısmından dinamik olarak değiştirebilirsiniz.
İndirmek için Tıklayın: https://dl.dropbox.com/u/93241699/Inci.rar

Demo için tıkla
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst