Wordpress Kategori Sayfasını Özelleştirme

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba. WP konusunda yeniyim, çeşitli yerlerde araştırma yaptım ve bulamadım. Bir Tv izleme sitesi kuracağım fakat kategoriler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kategorilerde tıpkı bir sayfa gibi tv logoları eklemek istiyorum. Örneğini vereceğim fakat reklam olmasın diye yazmıyorum. İlgilenen arkadaşlar lütfen PM ile ulaşsınlar bana, WP konusunda denyimli arkadaşlara ihtiyacım var, sorunumu çözmeleri karşılığında cüzi miktarlarda ödeme yapabilirim.

0
Onaylı Üye
Üye
ekran görüntüsüde koyabilirsiniz reklam yapmadan. daha hızlı bi şekilde yardımcı olabilir ve diğer arkadaşlarımızda faydalanabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
ekran görüntüsüde koyabilirsiniz reklam yapmadan. daha hızlı bi şekilde yardımcı olabilir ve diğer arkadaşlarımızda faydalanabilir.

Ekran görüntüsü bu şekilde, ben olayın mantığını anlamak istiorum, xxxx. com/kategori/ulusal-kanallar kategorisine girdiğimde bu şekilde istediğim kanal logoları çıkmalı ve üzerine tıklandığında o sayfaya gitmeli.

0
Onaylı Üye
Üye
category.php dosyasını kopyalayın, category-x.php şeklinde kaydedin. x yerine kategori ID numarasını yazın. adlandırdığınız bu dosyayı açın ve yeni bir css yazın ve gerekli kodları doğru bölümlere yerleştirin. istediğiniz kategori bu şekilde gözükecektir.

0
Onaylı Üye
Üye
..... yeni bir css yazın ve gerekli kodları doğru bölümlere yerleştirin. istediğiniz kategori bu şekilde gözükecektir.

Sorun o zaten, php yerleşimlerini bilmiyorum, nereye nasıl ekleyeceğim konusunda fikrim yok, örneğin yukarıdaki gibi bir logoyu html olarak hazırlayıp siteye ekledim ancak çalışmadı, php olarak kodları hazırlamam lazım. category.php yi size yazsam bana düzenleyebilir misiniz?

Geri