Merhaba arkadaşlar biraz önce yazdığım kral oyun botunu paylaşmaya karar verdim. Ama çoğu paylaşımımda indirme sayısı yüzleri geçiyor ve aldığım yorum sayısı 10-15 oluyor. Onun için bu sefer bir şart ile dağıtacağım.
Botu Verme Şartı - Botu İndirme Adresi
Aşağıda vereceğim facebook sayfasını arkadaşlarınıza önerin. Minumum 100 kişi olması lazım, Arkadaşlarınıza önermeden önce aşağıdaki örnek resim gibi resmi konu altında paylaşın, Yada ö.m ile bildirin. Botu indirme adresini göndereceğim.
Örnek Resim :
Sayfa Adresi :http://www.facebook.com/pages/Mustafa-Kemal-Ataturk/117056885011401?v=wall
Botun Özellikleri
Not : Açıklama ve Etiket kısmını çekmemektedir (Kral oyunda açıklama yok zaten) Onun için o kısımları elle girebilmeniz için alan bıraktım.
Botun Kullanımı ve Ayarları
Kullanımı : Botun kullanımından botun içinde bahsedilmiştir. İndiren arkadaşlar görebilir.
Ayarlar :
Bot'dan Resimler :
1. (Giriş) :
2. (Örnek 1 Tane Oyun, Tam sayfa çekecektim ama çok büyük) :
Download / İndir ; "Botu Verme Şartı - Botu İndirme Adresi" okuyun.
Botu Verme Şartı - Botu İndirme Adresi
Aşağıda vereceğim facebook sayfasını arkadaşlarınıza önerin. Minumum 100 kişi olması lazım, Arkadaşlarınıza önermeden önce aşağıdaki örnek resim gibi resmi konu altında paylaşın, Yada ö.m ile bildirin. Botu indirme adresini göndereceğim.
Örnek Resim :
Sayfa Adresi :http://www.facebook.com/pages/Mustafa-Kemal-Ataturk/117056885011401?v=wall
Botun Özellikleri
- Taslak olarak ekleme veya Direk yayınlama
- Swf İçin Özel Alan Ayarlayabilme
- Resim için özel alan ayarlayabilme
- Açıklama için özel alan ayarlayabilme
- Swf için boyut belirliyebilme
- 1. Sayfada seçtiğiniz kategori her sayfada çıkar ve Oyunlar sayfasında tekrar değiştirebilirsiniz (Kullanın Anlayacaksınız)
- Aynı içerik var ise 2 defa eklemez uyarır
- Etiket girebilme özelliği
- Oyun Eklediğinizde Sayfa Değişmez
- Mysql ayarı gerektirmez
Not : Açıklama ve Etiket kısmını çekmemektedir (Kral oyunda açıklama yok zaten) Onun için o kısımları elle girebilmeniz için alan bıraktım.
Botun Kullanımı ve Ayarları
Kullanımı : Botun kullanımından botun içinde bahsedilmiştir. İndiren arkadaşlar görebilir.
Ayarlar :
Bot'dan Resimler :
1. (Giriş) :
2. (Örnek 1 Tane Oyun, Tam sayfa çekecektim ama çok büyük) :
Download / İndir ; "Botu Verme Şartı - Botu İndirme Adresi" okuyun.