Wordpress Otomatik Yorum Eklentisi -- ( Websiteleriniz yorum manyağı olsun )

0
Onaylı Üye
Üye

Websitelerinizdeki yazılarınız alakalı yorumlarla dolsun istermisiniz?

Web site sahipleri sitelerini üst sıralara taşımak için tonlarca para dökerek bir çok işlem yaparlar ve bunların neticesinde sitelerini istedikleri aramalarda üst sıralarda görmeyi beklerler. Wordpress kullanan web site sahipleri bilirler ki web sitelerini arama motorlarında ön plana çıkarmak için bir çok wordpress eklentisi mevcuttur bu eklentilerin bir kısmı ücretli olurken bir kısmı da ücretsizdir. Benim size bugün tanıtacağım eklenti ise ücretli bir eklenti fakat en başta söylemeliyim ki vereceğiniz ücretin karşılığını kat kat alacağınızı düşünüyorum. Konuya burda değinmicem sizi direk BURADAN siteye yönlendiricem orada detaylım anlatım mevcuttur.

İYİ GÜNLER KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR..

0
Onaylı Üye
Üye
googlede araşdırdım biraz dostum sattığınız eklenti Marez Bilginiz olsun.

0
Onaylı Üye
Üye
İyide marez benim bildiğim ucretsiz elde etmenin mumkun olmamasina ragmen cracklenerek ucretsiz kullanilmasi saglanilmis program veya oyun diye biliyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
ben bi siteden indirdim ücretsiz aynı eklenti lisansda verdiler herhangibir ücret de taleb etmediler.. bu eklenti suan birçok yerde ücretsiz dağıtılıyor lisans ile birlikde.. siz neden para ile satıyosunuz halen anlamış deilim..

0
Onaylı Üye
Üye
dogrudur .. ben eklentinin ucretsiz oldugunu bilmiyodum.

Onaylı Üye
Üye
ücretli eklentidir, bedava veren siteleri eklenti sahibine şikayet edin

Onaylı Üye
Üye
konuyu güncelleyip durmaktan vazgeçseniz diyorum artık, flooda giriyor bu yaptığınız, sonucu uzaklaştırma olabilir

0
Onaylı Üye
Üye
ücretsiz eklentiler ne kadar işe yarar ve ne kadar iyi sonuç verir bilemem..

Geri