İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Rss Sorunu Yaşıyorum

karahann

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2008
Mesajlar
155
Reaction score
0
Konum
İstanbul...
Arkadaşlar yeni kurduğum wp sitemde wp o matic ile dün akşama kadar yazı çekiyordum hiç sorun yaşamadan.Fakat şu anda yazı çek dediğimde yazı sayısı artıyor ama sitede gözükmüyor.Yani genel kategorisinde 100 yazı varsa ben wp o matic ile yazı çekiyorum 120 oluyor ama ana sayfada o 20 yazı yok.. İlk defa wp kullanıyorum ve bu konu hakkında yardımcı olabilicek olan varmı? Acaba sorun nedir?
 

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ekim 2007
Mesajlar
483
Reaction score
0
Konum
Kocaeli
çektiğiniz sitenizin konuları sizin sitenizdekinden tarih olarak eski ise otomatik olarak arka sıralarda görüntülenebilir. Pekala siz yönetim panelinizde, çekilen konuları en üstte görebiliyor musunuz ?
 

karahann

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2008
Mesajlar
155
Reaction score
0
Konum
İstanbul...
en üstte göremiyorum kategorisi sayısında yazı artınca oraya tıklayıp arşivden bakmak istiyorum yine olmuyor ama sanırım sizin dediğiniz gibi bir şeyle alakalı çünkü wp panelden saat ayarlarıyla oynamıştım :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst