İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Sayfa Geçiş Sorunu!

heaton11

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2013
Mesajlar
22
Reaction score
0
Arkadaşlar wordpress sitem pagenavi eklentisi(ayarlarını yaptım) veya kendi orjinal kodunda ne kadar konu eklersem ekleyeyim 2. sayfaya geçmiyor.Tüm konular anasayfada gösteriliyor.İnternette biraz araştırma yaptım
Kod:
<?php query_posts(); ?>
bu fonksiyonu kullananlar için bir çözüm önermişler ancak ben böyle bir fonksiyon kullanmıyorum.İndex sayfasını yanlış mı kodladım diye defalarca kontrol ettim ama emin olmak için wordpress varsayılan tasarımına döndüm.Baktım ki aynı sorun orada da devam ediyor wordpress'in kendinden kaynaklandığı düşündüm farklı bir sürümünü indirip yeniden kurdum dışarı çektiğim yazıları içeri aktardığımda bir de ne göreyim varsayılan temada sorun devam ediyor.Tekrar Güncelleme mi yaptım ama yok çözülmüyor.Hazır tema falan denedim hepsinde aynı, acaba sorun .htaccess dosyasından yada sunucudan kaynaklanıyor olabilir mi?
not : İsteyene temanın index dosyasını ve .htaccess dosyasını gönderebilirim.
 

heaton11

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2013
Mesajlar
22
Reaction score
0
Zaten o kodu kullanıyorum.Sayfalama eklentisi çalışıyor altta 1 olarak gösteriyor ancak diğer sayfaya geçmiyor tüm konular anasayfa da sıralanıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst