subdomain yerine kategori açmak daha iyidir
herkes bunu söylüyor ama bilinen sitelerin % büyük bir kısmı hatta tamamına yakını subdomain kullanıyor.
subdomain yerine kategori açmak daha iyidir
Uzunca yazamıyacağım lakin html indexlenmesi hiç bir yarar sağlamaz. Boşuna html kelimesininde indexlenmesi gerekmez. subdomain yerine kategori açmak daha iyidir lakin sitem.kom/konu/ yerine site.kom/konu.html açmak gereksizdir. Google zaten sitenizi kategorilere ayırıyor. Tabiki kaliteyseniz
herkes bunu söylüyor ama bilinen sitelerin % büyük bir kısmı hatta tamamına yakını subdomain kullanıyor.
Benim bir sitem var 10 aylık 2000 konusu var 20-40k arası hit yapıyor ama ben sitemde sitem.kom/konum/ yerine sitem.kom/konum.html yapmıyorum. Google aramalarına bakın siz istemesenizde google sizin sitenizi kategorilere ayırıyor. Google dizinleri sever dizinler düzgün kategorize edilmiştir, Siteniz niye düzgün kategorize edilmesin.Yapmış olduğunuz testlerin sonucundaki tecrübelerinize dayanarak bunu yazdıysanız lütfen belirtiniz. Eski sistemime döneceğim eğer böyle bir durum varsa.
Teorik yazıyorsanız denemelerime devam edeceğim.
Lütfen bilgilendiriniz.
özellikle wordpress'de kalıcı bağlantıların siteadresi/konuadı.html şeklinde düzenlenmesi indexlenmeyi en az %70 olumlu olarak etkilemektedir, diğer şekillere oranla. 6 yıllık Tecrübe ile sabittir.