Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

WordPress Şifre Değiştirme

cryptoabi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Arkadaşlar kısa süre önce siteme bir hek saldırısı gerçekleştirildi. Siteyi hekden temizledim ancak, siteme yönetici girişi yapamıyorum ve şifremi dğeiştirsem bile girmiyor tw ile vs yardım edebilecek varsa yardımcı olabilirmi. (PhpMyAdmin şifre değiştirme konusunda)

iyikampanya

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
Yani çok içerik yoksa siteyi tamamen temizleyin. Belli ki eklentilerden birinden giriş yapmışlar. FTP dosyalarını tamamen silip virüs taramasından geçirmezseniz yarın yine girerler. Site adresi nedir? Pm atabilirsiniz.

cryptoabi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
bilen birisi tw den 2 dk yardımcı olsa?

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
Hata nedir

Filmatinesi

0
Onaylı Üye
Açılan Konu
45
5” rakamıyla başlayan HTTP durum kodları sunucu taraflı hatalardır. Ne zaman sunucular arasında iletişim bozukluğundan dolayı bir talep tamamlanamazsa bu kodlar ortaya çıkar.

504 gateway timeout hatası bir sunucunun, geçit veya proxy işlevi gören bir başka sunucudan zamanlı bir cevap alamaması durumunda ortaya çıkan bir HTTP durum kodudur.

504 gateway timeout farklı şekillerde ve boyutlarda karşımıza çıkabilir.

Örneğin:

• 504 Gateway Timeout nginx
  • Gateway Timeout Error
  • HTTP Error 504
  • 504 Gateway Time-out – The server didn’t respond in time
  • HTTP Error 504 – Gateway Timeout

Son yüklediğiniz eklentileri kaldırıp dener misiniz? Plugin klasörünün ismini değiştirin böyle deneyin.
DNS önbelleği (cache) temizleyin. Bununla da sonuca ulaşamadıysanız hata kayıtlarını inceleyerek hataya neyin neden olduğunu görebilirsiniz.

murataktasblogcom

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Umarım pek fazla zarar görmemiştir siten. PhpmyAdmin ile değiştirmek çok basit. Sana vereceğim linkte görsel olarak anlatmışım bir göz gezdirip uygularsan sorununun çözülebileceğine inanıyorum.
WordPress Admin Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım ?
Murat Aktaş

Son düzenleme: