Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Wordpress Site Taşıma

blogger

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Arkadaşlar wordpress sitemizi bir sunucudan diğer sunucuya taşıyacağız, public_html yi aynen indirip yeni sunucuya upload ettik phpmyadminden çıktı alıp diğer sunucudan içeri aldık, domain şuan yönlenmedi fakat ip üzerinden siteye girdiğimizde direkt olarak 404 sayfasına atıyor ve sayfanın title ında database error yazısı yazıyor, sorunu nasıl çözebiliriz.

alicin12

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
hocam 1-2 gün kadar bekle dnslerin iyice otursun belkide hala eski hostingten dns alıyor olabilirsin

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
30 tl sorunu çözerim. ödemeyi peşin alırım. hostgatordan site taşırken benim de başıma gelmişti

prestige

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
Bence dns bir iki güne kalmaz en fazla 2 saat
muhtemelen yeni sunucuda database ismi değişiktir onu bi kontrol edip wp-config dosyasını güncelleyin

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Config dosyasındaki site url si yüzünden olabilir.Dns yönlenince tekrar dönün bana.Ben bedavaya ilgilenirim.

betercocuk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Yaw ben bu tavrınızı anlamadım. Adam fiyat verdi. arkadaşda hayır ücretli yaptırmak istemiyorum yada olur der? Neden bu kadar tepkilisiniz. Burası iş koşturma ve sorun çözmek için var. Birilerinin konularını yada konuya yazılan mesajları baltalamak için yok neden böyle davranıyorsunuz???

Neyse Konuya dönelim;

Hocam adresinizi pm gönderin. Sitenizi inceleliyelim bakalım nerde eksiklik var. Hallederiz sorununuzu inşallah.

Saygılarımla.

blogger

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
ip üzerinden de girsek yine aynı yazıları görmemiz gerek miyor mu? dns yönlenmesiyle bağlantısını tam çözemedim.

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
ip üzerinden de girsek yine aynı yazıları görmemiz gerek miyor mu? dns yönlenmesiyle bağlantısını tam çözemedim.

Hocam hatırlarsanız wp yi ilk kurarken site adresi istedi.O site adresi işte burada başınızı ağrıtan :yeho

blogger

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Hocam wp options tablosundan site urlsini düzenledim yalnız?

tahsindemirkan

Mikro Yazılım Bayi
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
wordpress ayar dosyasına yeni veritabanı adını falan girdiniz mi?

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
önceki sitedeki gibi database olusturup yeni sitedeki configdedir heralde oraya yazmanız gerekmiyor mu?