Wordpress siteye seo hizmeti alınacaktır

0
Onaylı Üye
Üye
Bu sitede moderatör olduğunu iddia eden birine Wordpress 2 adet site yaptırıldı. Kendisi sözde 4 günde sitelerin indexlenerek ilk sayfaya çıkabileceğini taahhüt etti. 20 günden fazla zaman geçmesine rağmen siteler 10. sayfadan dahi indexlenmedi.
Konuyla ilgili yardım almak istiyorum.

0
Yasakli Uye
Ben Siteni Sadece Düzenliyebilirim. Yani Seo İçin Ne yapılması Gerekirse Yaparım Yaptıklarımın Tüm Listesini Cıkartırım. Yaptıgım Calısmadan Sonra Özgün İçerik Kullanırsan Ve Bi Kaç Dedigimi Yaparsan İlk 10 Saniyede İndex Alman Mümkün.

Referans İstersen cok.

0
Onaylı Üye
Üye
Zaten bu arkadaşta sözde seo yaptığını iddia etti. Ben sitelerin domainlerini ve anahtar kelimelerini veririm isterseniz özelden. Bana kesin bir şeyleri (En azından aşağı yukarı elde edilebilecek sonuçları) söyleyebilirseniz, iş bitiminde anlaşacağımız bedeli öderim her iki site içinde. Bu şekilde çalışmak isteyen arkadaşlar olursa varım. Saadece vaad ederek ödeme isteyen arkadaşlarla bundan sonra çalışma yapmayacağım.

0
Yasakli Uye
kapora verilirse çalışmaya başlanır ;) ticaret puanınız yok.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu sitede moderatör olduğunu iddia eden kim acaba ?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar ticaret puanı nasıl alınır bilmiyorum ama ben F9F9F9 nikli arkadaştan facebook hizmeti aldım ve ödememi gerçekleştirdim. Ödemeyi sanalpazar üzerinden gerçekleştirdim. Linkini yönetim izin verirse paylaşabilirim.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar ticaret yaptığım insanın mesajına webmastersitesi.com sitesinden ulaştım. Bana o site üzerinden ulaşmış. Ben de devamlı burayı kullandığımdan bu siteden ulaştı diye bilgi kalmış aklımda. O sitede de nikinin üzerini çizmişler (Galiba yasaklanmış). Konuyu düzeltmek isterim. Bu siteden değilmiş kendisi.

Onaylı Üye
Üye
konuşmadaki iyinet adıyla yazan senmisin denalisian kim? mod olduğunu iddia eden kişiyle konuşmanız bu mu?

0
Onaylı Üye
Üye
merhabalar zayıflama üzerine ve bir teknoloji blogu için wordpress seo hizmeti almak istiyoruz. İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşabilir mi?

0
Onaylı Üye
Üye
Eğer destek alamadıysanız Pm atın yardımcı olmaya çalışayım.

Geri