İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WordPress Spor Salonu Teması

akarak25

0
Yasakli Uye
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
18
Reaction score
0
Wordpress-Spor-Salonu-Teması.jpg

WordPress Spor Salonu Teması
Tema spor siteleri , spor salonu siteleri için tasarlanmış duyarlı ve güçlü bir wordpress spor salonu temasıdır.Temanın kurulum ve kullanımındaki kolaylık sayesinde prof tasarımcı olmanıza gerek yok bir acemi ve hiçbir kodlama bilmeyen birisi dahi temayı kullanabilir.Üstün özelliklerle donatılmış duyarlı tema özelliği ile özellikle akıllı telefonlardan ve tabletlerden mükemmel ziyaretçi sayısına ulaşabilirsiniz.

SEO (arama motoru optimizasyonu): WordPress spor salonu teması SEO optimize edilmiş ve en son trendleri takip edecek yeteneklerle donatılmıştır. Temanız ile tüm eklentileri başarılı bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Tema sınırsız renk stilleri, özel bileşenleri, mükemmel manşet eklentisiyle (15 $ değerinde) wordpress kullananların vazgeçilmezleri arasında yerini alacaktır.

Demo ve indirme adresi : wordpress tema
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst